2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها حالتون خوب نیست اصلااگر خودمم روزی جدا بشم قطعا با یه آدم مجرد ازدواج نمیکنماین نظر منه حتی بر ...

اگه خدانکرده جدا شدی و خاستگار مجرد برات اومد و همو دوست داشتین باهاش ازدواجم میکنی من و 100 نفر دیگه هم بگن خوب نیست گوش نمیدی 😂 پس حرفی نزن که ممکنه خودت یه روز انجامش بدی، میگن تا با کفش کسی راه نرفتی نباید راه رفتن اون آدمو مسخره کنی

اره دیگه کسی که جدا شده با محرم خودش بوده و کار خلاف شرعی نکرده و طرف مقابلش هم باخبره ولی دوستی ...

ینی همه چیزو ففط تو رابطه جنسی میبینی؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ینی همه چیزو ففط تو رابطه جنسی میبینی؟

مغزای پوسیده فکرشون فقط زیر شکمه و سکـس 😂 ولشون کن شعور ندارن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اگه خدانکرده جدا شدی و خاستگار مجرد برات اومد و همو دوست داشتین باهاش ازدواجم میکنی من و 100 نفر دیگ ...

شما چرا درک نداری؟چه مسخره کردنی؟من کی و کجا مسخره کردم دقیقا؟

دارم میگم از نظر من درست نیست

خدایی نکرده زبونم لال اگر هم جدا شدم روزی با پسر مجرد وارد رابطه نمیشم و با عقل و منطق الانم تصمیم میگیرم بازم

البته همسرم انقدر ماهه که خدایی نکرده از دست دادنش مساوی هست با مرگ من

نخیر دوست عزیز من ازدواجی نداشتم که بخوام مطلقه حساب شم رابطه جنسی داشتن نداشتن هیچ ربطی به مجرد متا ...

سوال این بود چرا پسر مجرد با خانم مطلقه ازدواج میکنه منم جواب دادم چون اگه اکثر دخترا مثل شما رابطه جنسی با غیر همسر تجربه کردن به خودشون حق دادن و به اصطلاح آزادی جنسی خواستند تجربه کنند بعدم بگن مجرد بودم.

اون مرد هم حق انتخاب داره بین همچنین مدل دختر و زن مطلقه کدوم انتخاب کنه با توجه به سبک زندگی و نگرشش

زن مطلقه هم مجرد محسوب میشه و حق داره انتخاب کنه با کی زندگیشو ادامه بده

اطراف ما دختر مجرد با پسر مجرد ازدواج میکنه نه با مرد مطلقه

ولی خانمای مطلقه بخاطر زیاد بودن خاستگار مجرد با مجرد وصلت می کنند مگه سنشون زیاد باشه یا چند تا بچه داشته باشند که اونا هم با مرد بیوه یا مطلقه میرن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

مغزای پوسیده فکرشون فقط زیر شکمه و سکـس 😂 ولشون کن شعور ندارن

چی میگی اصلا خودت میفهمی ؟! اتفاقا تو و امثال تو مغزتون پوسیده است که چشم دیدن هم نوع خودتونو ندارید، خدا راضی کدخدا راضی گور بابای ناراضی...

اگه خدانکرده جدا شدی و خاستگار مجرد برات اومد و همو دوست داشتین باهاش ازدواجم میکنی من و 100 نفر دیگ ...

واقعا برام عجیبه حرفاشون

هر کسی قسمتی داره حالا طرفش یا مجرده یا مطلقه

کاش دو تا دونه کتاب میخوندن جهان بینی خودشون وسعت میدادن نه دنبال حرفای عوام باشند

سوال این بود چرا پسر مجرد با خانم مطلقه ازدواج میکنه منم جواب دادم چون اگه اکثر دخترا مثل شما رابطه ...

خداروشکر اطراف ما مثل شما از فرهنگ پایین و مغز پوسیده نیستن که بنای ازدواج به باکره بودن یا نبودن دختر بذارن

اینجا همه شعور اینو دارن که گذشته هرکس به خودش مربوطه وگرنه توی اروپا و آمریکاش تعریف دختر مجرد کسیه که تاحالا ازدواج نکرده (نه کسی که رابطه جنسی نداشته)

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چی میگی اصلا خودت میفهمی ؟! اتفاقا تو و امثال تو مغزتون پوسیده است که چشم دیدن هم نوع خودتونو ندارید ...

ما هم راضی (چرا ناراضی)

شما چشم دیدن اینو ندارید که ما ازدواج موفق داشته باشیم

شما چرا درک نداری؟چه مسخره کردنی؟من کی و کجا مسخره کردم دقیقا؟دارم میگم از نظر من درست نیستخدایی نکر ...

اون یه ضرب المثله که گفتم... معناش اینه تا وقتی تو شرایط کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن... کار سختی نیست... ماهایی که جدا شدیم هم هیچوقت فکر نمیکردیم روزی جدا بشیم، اینکه یه نامرد زندگی یه دخترو خراب کنه و دختر مجبور شه جدا بشه یه عذابه ، عذاب بدتر از اون اینه همجنس خودت اینجوری با حرفاش آزارت بده... منکه به شخصه تمام کسانیکه با حرفاشون آزارم دادن واگذار میکنم به خدا...

خداروشکر اطراف ما مثل شما از فرهنگ پایین و مغز پوسیده نیستن که بنای ازدواج به باکره بودن یا نبودن دخ ...

حرف از شعور و فرهنگ میزنی توووو!؟

ما هم که داریم یه ساعته همین و میگیم که زن مطلقه و مجرد هیچ فرقی ندارند مگه در تجربه زندگی مشترک

بعد تو داری همه خانمای مطلقه میکوبونی که چون زنن نباید با مرد مجرد ازدواج کنند

تو هم حق داری با هر کی عشقته ازدواج کنی ولی هیچ فرقی با خانم مطلقه نداری خودتو کالا ندون که اسم حتما بره داخل شناسنامت که مثلاً ثبت شد به فروش رسیدم!

تو هم همون تجارب خانم مطلقه داری به همجنس خودت توهین نکن.اون خانم مطلقه هم گذشته ای داره پس بدشو نگو خانم اون فقط یه رابطه رسمی داشته و تو رابطه غیررسمی

مجرد یعنی کسی که تو رابطه نیست