2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
اینجور ادما همونایی هستن که صرفا اکثرا مجردی خوبی هم نداشتن کسی که مجردیش خوبه متاهل بودنش هم در اکث ...

نه اتفاقا تا دلت بخواد دیدم مجردی دست پسر بهش نخورده متاهلی با همه خاطره داشته

اتفاقا اینا بدترن چون انقدر خودشونو گشنه نگه داشتن همین که راهش باز شد عقده گشایی میکنن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بحث به بیراهه کشیده شده یه مشت هول مغز زنگ زده اصرار دارن بگن مجرد بد مطلقه قدیسبنظرم قفل کن تا دعوا ...

هیچ ربطی نداره

یعنی خودشون هممجرد بودن بد بودن که این فکرو میکنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا تا دلت بخواد دیدم مجردی دست پسر بهش نخورده متاهلی با همه خاطره داشتهاتفاقا اینا بدترن چون ...

بابا زشته ول کن😐😐

منمتاهل شدم والا بدم میومد همون یکی هم بهم دست بزنه

همون یه نفرم اظافیه به زور میشه تحمل کرد

هیچ ربطی نداره یعنی خودشون هممجرد بودن بد بودن که این فکرو میکنن؟

من نگاه کردم طرف مطلقه ست با دوتا بچه میخواد مثلا بگه من خوب شما بد

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اصلا من تو تاپیکمنگفتم مجردا بدن که😐فقط حرفماین بود کی حق کسیو نمیخوره همین و هر کس حق زندگی داره

اگه شما مطلقه ها بفهمید زنی که زندگی کرده طلاق گرفته حق نداره سراغ پسر مجرد بره خانواده اون پسر براش آرزوها دارن باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه ولی داریم میبینیم مطلقه ها میرن با پسر مجرد ازدواج میکنن دختر مجرد هم میره با مردی که طلاق گرفته ازدواج میکنه خب این هر جفتش اشتباهه دیگه

لابد شما خودتم وقتی مجرد بودی همینجوری بودی که بقیه هم با خودت یکی میکنی :///من نمیفهمم چرا اصرار دا ...

چرا بهت برخورد من شرایط حال حاضر جامعه گفتم

در ضمن خود شما مطلقه ای چون نامزد داشتی و رابطه جنسی فقط داخل شناسنامت ثبت نشده شما دیگه از لحاظ لفظی دوشیزه محسوب نمیشی

اون خانما و آقایون دلشون میخواد با هم ازدواج کنند به تو چه که حرص میخوری

مجرد خوب و پاک هم داریم که به موقعش با آدم مناسب خودش ازدواج میکنه و حسرت زندگی بقیه نمیخوره

مطلقه بد هم داریم که اونا هم چوب کار بدشون میخورند

متاهلی هم که خیانت کنه از سگ کمتره

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

اگه شما مطلقه ها بفهمید زنی که زندگی کرده طلاق گرفته حق نداره سراغ پسر مجرد بره خانواده اون پسر براش ...

من مطلقه نیستم🤦♀️🤦♀️تو عقد جدا شدم و مطلقه محیوب نمیشم و با هر کس میتونم ازدواج کنم

نمیدونم شایدم شما درست میگید خدا خودش کمک کنه فقط ولی به نظرم مهم اینه ادم جفت خودشو پیدا کنه

حالا من کاری ندارم به این که گفتیولی چرا مطلقه ها انقدر اصرار دارن شوهر دوم سومشون مجرد باشه؟ چرا به ...

چون مجرد بچه ودردسر نداره بهمین خاطره البته حدس میزنم ولی مرد بچه دار دردسر داره

نمیدونم چرا زنای مطلقه مردای مطلقه رو اخ و پیف میدونن و میرن با مجردا اگه بده خودتونم مطلقه اید خب

خب اکثر خواستگارا مجردن

من کلا ۱ خواستگار مثل خودم داشتم بقیه همه مجرد خب چیکار کنم دیگه وگرنه اصلا اخ و پیفی نیست

چرا بهت برخورد من شرایط حال حاضر جامعه گفتمدر ضمن خود شما مطلقه ای چون نامزد داشتی و رابطه جنسی فقط ...

نخیر دوست عزیز من ازدواجی نداشتم که بخوام مطلقه حساب شم رابطه جنسی داشتن نداشتن هیچ ربطی به مجرد متاهل مطلقه نداره فقط توی جامعه عقب افتاده ما انقدر زوم میکنن وگرنه جهان اول مجرد یعنی کسی که ازدواج نکرده متاهل یعنی کسی که ازدواج کرده ربطیم به رابطه جنسی نداره من هم مجردم هم حق اینو دارم که بگم گذشته من به خودم مربوطه اگر کسی ازم بپرسه نامزد داشتی میگم داشتم ولی اگر بپرسه رابطه جنسی داشتی دوتا تو گوشی و یه اردنگی مهمونش میکنم

درضمن من از همه شماها پاک ترم چون حد خودمو میدونم

به ذات و پاکیه اصلا به مطلیه و مجرد و متاهل بودن نیست

آفرین همینو بگو

چه اصراریه بگن مجرد کثیف مطلقه قدیس

والا

مرد مجردی که نه کار ودرآمد داشته باشه نه ظاهری چیزی بچه درد میخوره تنها اپشن مثبتش بچه نداشتنشه درضمن کی گفته ازدواج حسادت داره والا من خودم کلی مرد مجرد بدرد نخور رد کردم ارزش نداره بخدا