2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حیله گر

104 بازدید | 12 پست

دوستان بیایید کمک کنید به یه بی سیاست چکارکنه بعد از چندین سال که خواهر شوهرم به ما یه زنگ هم نمیزد الان که بهش ارث پدر شوهر رسیده وماشین مدل بالا وخونه خریده دایم پیام میده چرا نمیایید خونمون و دلم براتون تنگ شده نمیدونم چی میخواد دوباره خدا به خیر کنه چکارکنم برم خونش یا نه شوهر من ادم بسیار دهن بینیه یا با کسی رفت وامد نمیکنه یا کاملا رام ومطبع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی ممکن هست ازتون بخواد اون پولدار شده شما میترسی

قبلا سابقه داشت هر وقت شوهرش میخواست وام زیادی بگیره ضامن میخواست میومد سروکلش پیدا میشد یا وقتی مادرش پول میخواست یا برا خودنمایی

قبلا سابقه داشت هر وقت شوهرش میخواست وام زیادی بگیره ضامن میخواست میومد سروکلش پیدا میشد یا وقتی ماد ...

پس اصلا نرو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چیزی دیدی ازش میگی حیله گر؟شاید وضعش خوب شده حالا دوس داره رفت وآمد باشه چیز عجیبی نیستا

بله دیدم برا خودنمایی قبلا وقتی ماشین پراید خرید یا دوتا النگو خرید زنگ زد گفت یا وقتی پول میخواست

بله دیدم برا خودنمایی قبلا وقتی ماشین پراید خرید یا دوتا النگو خرید زنگ زد گفت یا وقتی پول میخواست

چقد عقده ای

پس همون بهتر که رفت و آمد کنترل شده باشه

سعی کن همسرتم آگاه کنی اگه راه داره