2777
2789
عنوان

اگر کسی شوهرش بهش فحش ناموسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 126 پست
خواهرمنم شوهرش خیانت میکرد گریه میکرد میگفت برگرد الان بعد ۱۴ سال طلاق گرفته با دوتا بچه برگشته خونه ...

اره دیشبم بهش گفتم گفتم چرا وقتی رفتم زنگزدی برگرد اومد بهم حمله کرد متاسفانه اولین قدم اینکه حداقل یجا باشه بتونم کاری چیزی پیدا کنم 😭

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

وکالت طلاق دارم میگه برو ولی وقتی میرم پشیمون میشه

میدونه نمیری، واسه همین سواستفاده میکنه، متاسفانه مردا وقتی میبینن زن هرجوریه تحمل میکنه و جایی نداره بره سواستفاده میکنن، چندروز برو جایی

❤️دنیام پسرام❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه یا باید بسوزی و بسازی یا باید خودتونحات بدی ، برای نجات هم هزار ویک مسکل برات هست ولی اگه برات زندگی و اسایش ایندت مهمه باید دنبال راهکار باشی، چه میدونم سر کاری بری یا مثل خودش عمل منی ،مشاور کمکبگیری خونه فامیلی کسی بری بالاخره باید کاری کنی و الا اس همین اشه کاسه همین کاسه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منم همینو میگم ولی اولش باید یه نا باشه تا بتونم قدم اولو بردارم

به قول دوستمون حتی سواد نداری برو کار خونه مردمو بکن بچه هاشونو نگه دار خونه داریشونو بکن اصلا راه پله های آپارتمان رو دستمال بکش و یادت نره به خدا پناه ببر و توکل کن عزیزم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دیگه نمیخوام بترسونمش فقط میخوام برم واقعا برم

منم همسرم اذیتم میکرد یکسره میرفت پیش رفیقش اصلا محل نمیداد تا اینکه بعد ۶ سال اولین بار رفتم قهر .. ببین یعنی دهنشو صاف کردیم مرد گنده جلو بابام گریه میکرد الان یکم بهتر شده.. میدونم خسته ای واقعا تحمل نداری ی راه درست انتخاب کن مطمئن باش میترسه آدم میشه ... حالا هم فکر کن ی نفر مطمئن پیدا کن یکم بترسونتش

عزیزم مرگ یه بار شیون یه بار طلاق بگیر ازش شده کارگری کنی و حتی بخور و نمیر زندگی کنی به خدا برات به ...

اره دقیقا منم همین فکر و میکنم با همه چیز میسازم اخرم جوابم فحش ناموسیه احمقم ک تاالانمنرفتم

مهریه نداری؟

خونه بزرگ تری؟ مادر بزرگی؟

شهر بزرگ نیستی کار پیدا کنی؟

نقطه ضعفی نداره؟ شوهرت خانواده نداره؟

نمیشه که هر چی بچه ها میگن شما میگی نمیشه.

مهربان باشیم   
میدونه نمیری، واسه همین سواستفاده میکنه، متاسفانه مردا وقتی میبینن زن هرجوریه تحمل میکنه و جایی ندار ...

اره دقیقا همینه میدونم نمیرم میگه مثل سگی میمونه ک صاحبش میبره بزارش خیابون وقتی برمیگرده میبینه سگه جلوتر از خودش اونده خونه

مهریه نداری؟خونه بزرگ تری؟ مادر بزرگی؟شهر بزرگ نیستی کار پیدا کنی؟نقطه ضعفی نداره؟ شوهرت خانواده ندا ...

مهریمو بخشیدم وکالت طلاق دارم هیچکسو ندارم خانوادشم بدتر از خودشن مثلا بگم میزنه میگن عیب نداره مرده و....

اره دیشبم بهش گفتم گفتم چرا وقتی رفتم زنگزدی برگرد اومد بهم حمله کرد متاسفانه اولین قدم اینکه حداقل ...

بهش نگو طلاق میخوای بگو میخوام برم سرکار کمک خرج باشم بعد برای خ

خودت پول پس انداز کن یه جایی اجاره کن فرار کن ازش

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم همسرم اذیتم میکرد یکسره میرفت پیش رفیقش اصلا محل نمیداد تا اینکه بعد ۶ سال اولین بار رفتم قهر .. ...

عزیزم ان شءالله برات بهترتر بشه شرایط

پلی استارتر چون پدر و مادرش فوت شدن شوهرش داره از تنهاییش سوءاستفاده میکنه

اره دقیقا همینه میدونم نمیرم میگه مثل سگی میمونه ک صاحبش میبره بزارش خیابون وقتی برمیگرده میبینه سگه ...

😔😔😔😔😔🥲🥲🥲🥲🥲

هرجوریه چندروز برو جایی، مثلا خونه عمو، عمه، خاله، دختر خاله

نذار بفهمه کجایی

❤️دنیام پسرام❤️
بهش نگو طلاق میخوای بگو میخوام برم سرکار کمک خرج باشم بعد برای خخودت پول پس انداز کن یه جایی اجاره ک ...

کاربریم تو گوشیشه ممکنه بخونه

ولی خب اینارو بهش گفتم اصلا محل نمیده

😔😔😔😔😔🥲🥲🥲🥲🥲هرجوریه چندروز برو جایی، مثلا خونه عمو، عمه، خاله، دختر خاله نذار بفهمه کجایی

میگم واقعا هیچکسو ندارم تو دنیا باورت میشه ؟