2777
2789
عنوان

اگر کسی شوهرش بهش فحش ناموسی بده

1345 بازدید | 126 پست

یکسره تو خنده و دعوا فحشای ناموسی به خودتون پدر و مادر مردتون

اینکه حقوقش ۱۵ تا ۲۰ باشه همش بره به کرایه خونه و قسط و کل پول پیشتون ۶۰ تومن باشه ولی اصلا براش مهم نباشه و کاری نکنه حتی اگه بتونه کاری کنه ولی نکنه

اینکه هیچی نخره و توقع داشته باشه همیشه صبونه ناهار شامتون اماده باشه

اینکه اصلا دستپختتون رو قبول نداشته باشه نه تنها شما بلکه شاید از هزارنفر دو نفرو بپسنده !

اینکه بتونه بهتون پولی بده مثلا کم کم جم کرده باشه ولی بجای اینکه برای شما یا زندگیتون یا حتی برای خودش خرج کنه بره یه وسیله تقریبا برای ما گرون بخره صرفا فقط برای بازی کردن!!

اینکه حتی نتونه عین مردای دیگه نمیگم هروز اما هفته ای یک روز هم دوشیفت بایسته و بخاطره همین حقوقشو کم کرده باشن

اینکه بخاطره فحش ناموسی جریمه ۱۰۰ میلیونی بشه و دولت قسطی بکنه مثلا ماهی ۵ تومن و رسما هیچی براتون نمونه اما اصلا براش مهم نباشه

اینکه بیمه هم باشید ولی اصلا براش مهم نباشه دیسک کمر دارید دندوناتون خرابه یا هرچیز دیگه تازه بگه به کیرم!

هروز بیاد و فحش ناموسی بده و بگه کاش توام مثل مامانت میمردی و من مجبور نبودم برم سرکار

اینکه اصلا برای خودش لباس نخره شما هم بگی بهت فحش بده

اینکه اگه کوچکترین جوابی بدی بهت حمله میکنه و کتکت میزنه

و هزارتا مشکلات دیگه که نمیتونم بگم شما باشید چیکار میکنید؟

من هیچکسو ندارم هیچکسسسسووو میگم برم خیابون بمونم به نظرتون شرف نداره به این زندگی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

توروقران بخونید و جواب بدید من چیکار کنم؟ اصلا نگید اگه بچه داری بسوز یا چون کسی رو نداری بسوز واقعا نمیتونم دیگه😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه عزیزم شرایط خیلی بدی داره مشاوره نمیره ببریش یکم نصیحتش کنن یا بزرگتری چیزی نداره

این حرف خدا همحالیش نمیشه مشاورچی

اسی تو تاپیکای قبلیتم گفتم بهت شوهرت دنبال بهونس واسه جدایی

وگرنه انقدر راحت حرف طلاق یا مردنتو بهت نمیزنه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
تو خيابون نمون يه تكونى به خودت بده براى چندرغاز زير منت نباش برو خوابگاه بگير اين كه هيچى براش مهم ...

خابگاه پول میخواد خب