2777
2789
عنوان

اگر کسی شوهرش بهش فحش ناموسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر توام برم خیابون مثل گداها کارتون خوابها زندگی کنم بهتر نیست؟

عزیزم مشکلات زندگی برای پیشرفت کردن ماست , من خودمم اجازع طلاق از سمت خانواده ام ندارم!!!

تحمل میکنم اخلاقای بد شوهرمو که اون اخلاق ها در خودم نیست، و براشون راه حل پیدا میکنم . اونم متقابلا منو تحمل میکنه.

الان شما بگو که اگر دعوا کنی و بزنی بشکونی شوهرت چیکار میکنه؟

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

اره چرا نشه؟

خیلی گرفتارم از شدت غصه روز و شبم یکیه سکوت کاملم قلبی از شدت اضطراب ی لحظه اروم نمیگیره

قبلا نتیجه گرفتم از نماز شب

کامنت شما دوباره چراغی روشن کرد

امشب میخونم

لطفا اگر شما هم خوندین منو ب یاد داشته باشین

نمیتونی زنگ بزن ۱۴۸۰راهنماییت کنه عزیزم

زنگ زدم یه مشت عقب مونده هستن و فقط چرت و پرت میگن حتی حضوری هم رفتم اصلا به درد نمیخوره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

خیلی گرفتارم از شدت غصه روز و شبم یکیه سکوت کاملم قلبی از شدت اضطراب ی لحظه اروم نمیگیرهقبلا نتیجه گ ...

چشم، شما هم منو فراموش نکنید ❤

متسفانه تو زندگی هایی که زن خونه نقطه ضعف داره و کسیو نداره ، شوهر رفتارش وقیح تر میشه چون ترس از دست دادن نداره ، و فکر میکنه هر اتفاقی هم بیفته خانومش نمیتونه کاری کنه ، به نظر من با برنامه عمل کن ، سعی کن یه پولی چیزی برا خودت پس انداز کنی تا بتونی یه خونه اچاره کنی و اگرهم نمیتونی ، لااقل یا کی همخونه بشی ، کار هم کم کم ردیف میشه و میتونی مستقل زندگی کنی ، و اونوقت هست که میتونی درخواست مهریه بدی تا طرف بفهمه

عزیزم مشکلات زندگی برای پیشرفت کردن ماست , من خودمم اجازع طلاق از سمت خانواده ام ندارم!!! تحمل میکنم ...

من انقد از بچگی عذاب کشیدم تو زندگیم الان ۳۲ سالمه دلم ارامش نسبی میخواد نه این روانی بازی ها

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

خیلی گرفتارم از شدت غصه روز و شبم یکیه سکوت کاملم قلبی از شدت اضطراب ی لحظه اروم نمیگیرهقبلا نتیجه گ ...

توی فضای باز، حیاط کوچه بالکن، زیارت عاشورا بخونی بعدشم نماز بخونی دو رکعت اونم خیلی موثره

من انقد از بچگی عذاب کشیدم تو زندگیم الان ۳۲ سالمه دلم ارامش نسبی میخواد نه این روانی بازی ها

میدونم ولی کیه که به آرامش رسیده باشه؟ خدا خودش گفته انسان رو در رنج آفریدیم . یعنی ما اومدیم تو این دنیا که فقط غصه بخوریم!