یکی تو فامیلمون ولی فامیل دور من روش کراش بودم حالا خودش اومد پیشنهاد داد شماره داد باهم صحبت میکنیم یک هفتس پسره به شدت مودب و مهربون و از لحاظ کاری اوکی و همههه ازش تعریف میکنن ،پریشب برگشت بهم گفت ک من خیلی ابرو دارم تو فامیل لطفا کسی متوجه صحبت کردنمون نشه چون من اصلا اهل دوستی نیستم و نبودمو جور دیگه ای روم حساب میکنن و بفهمن میگن چقدر چشم سفید بودم و...منم گفتم اوکی،خواهرمم با فامیل ازدواج کرده میگ شوهر منم اوایل گفت کسی نفهمه و اینا،میگ این قصدش ازدواج جز این باشه چرا باید یه پسر ۳۵ ساله ریسک کنه بیاد با فامیل دوست بشه اونم این ک شرایط خیلی خوبی داره،اینم بگم ک براش دنبال کیس ازدواج بودن و اینم قبل اینک باهم صحبت کنیم دورادور میشنیدم از بقیه ک مثلا از چخره ی من تعریف کرده یا ریز امار منو گرفته و اینا به نظرتون قصدش چیه؟؟چیکار کنم خیلی نگرانم
قصدشو از خودش بپرس، اگه ادم درست و بالغی باشه ک ظاهرا هست باید توضیح بده
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
بنظرم طبیعیه میخواد باهم اشنا بشید فعلا بهم میخورید یا ن
اصلا طبیعی نیست ک پسر ۳۵ ساله وارد رابطه شده اما قصدش از دوستی رو هنوز نگفته
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
همش یک هفته گذشته دارید با هم حرف میزنید هنوز برای قضاوت کردن یا تصمیم گیری خیلی زوده ... فعلا سعی کن تو دلت راهش ندی باهاش آشناشو تا نقاط قوت یا ضعفش رو بشناسی
به نظرم تو مستقیم چکشی بگو اگه منو میخوای بیا خواستکاری من ادم دوستی نیستم اگه اومد که معلوم نیشه برا ازدواج میخواد اگه هم نه که ... خدا میدونه قصدش چیه
اره ماعم قصدمون این بود کسی خبر دار نشع از اطرافیان ک حرف پشت سرمون در نیارن و منم بعدا اذیت نشم.. فقط دوتا از دوستای من و دوستای همسرم میدونستن همین ...
قصدشم باید از خودش پبرسی چون ما همون اول صحبت کردیم ک برا ازدواج باشه و ن سرگرمی
کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره