2777
2789
عنوان

چند روزیه که شوهرم خیلی تغییر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 69 پست
این ادم روانیه باید با جنگ و دعوا ازش جدا بشی ولی تصمیمت رو بگیر رفتی دیگه برنگردفکر خانواده ات نباش ...

پدر مادرم هیچ اراده ای از خودشون ندارن به محض اینکه پامو بزارم خونشون برادران خون خارم میان کتکم میزنن که تو میخای بری بدی برا همین اومدی

کاربری دست دو تا دوسته🙏

اجاره کن. ببین راهی نداری. یه مدت برو خونه مامان بابات نهایت فحشت میدن. یکم پول جمع کن. چی بگم وقتی ...

خیلی رفتم بخدا این بار بار ۱۱هست بعدشم نمیزارن برم بیرون. کار کنم محدودم میکنن

کاربری دست دو تا دوسته🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادرم هیچ اراده ای از خودشون ندارن به محض اینکه پامو بزارم خونشون برادران خون خارم میان کتکم میز ...

گوه خوردن بگو میرم هم بخاطر کتک زدن ازتون شکایت میکنم هم بخاطر تهمتی که بهم زدید

من اصلا نمیتونم این آدم رو بشناسم فقط برای بقا و ادامه زندگی دارم فکر میکنم و میترسم که خفم کنه آخه ...

چی بگم آبجی چیزی هم بگم ناراحت میشی بیشتر مقصر خودت هستی خودت باعث شدی اون با تو اینطوری برخورد کنه اولا که تو وابستهش هستی و اون این موضوع رو میدونه یعنی هرکاری و هر اذیتی بکنه تو بیشتر میری سمتش

دوم اینکه به حرف بزرگترها و پدرمادرت توجه نمیکنی و اونها هم ناراحت و خسته از رفتارو لج بازی تو و شوهرت هم از این موضوع نهایت سواستفاده رو برده و میبره و بخاطر اینکه دیگه میدونه جایگاهی پیش پدرمادرت نداری و ترس ازدست دادن واقعی تورو نداره به قول معروف هر سازی هم بزنه تو مجبوری به سازش برقصی درکل اونو با ارزش کردی خودتو خونواده تو کم ارزشو بی ارزش .

یعنی چی پارسال میخاست بکشتم باباش اومد نزاشت اونم بخاطر پول خودم

اینگه گفته میبرمت تو بیابون با چوب میزنمت خواسته بترسونه

ببین عزیزم وقتی ببینه میترسی ادامه میده

نمیگم جنگ راه بنداز ولی ببینه برات مهم نیس ول میکنه

شوهرت رو چجوری راضی کردی که وسیله هاتو ببری؟

چی دلت خوشهههه. میخوام یه روز که خونه نیست بیام بردار. فاکتور و ایناشو دارم یه سریاشو. شوهر من اصلا راضی به طلاق نیست

اصلا آدم نیست. من دارم میجنگم

خیلی رفتم بخدا این بار بار ۱۱هست بعدشم نمیزارن برم بیرون. کار کنم محدودم میکنن

بگردم خیلی سخته

دعا میکنم هم شوهر تو بمیره هم من

خاک بر سر این مملکت با این قوانین ضد زنش. با این فرعنگ پایینش نسبت به زن

مخصوصا تو این نی نی سایت پره از زنایی که میفهمی هنوز تو جامعه عقب مونده زیاده. زنی که معتقده زن کوتاه بیاد تحمل کنه چیزی نخواد فشار نیاره