2777
2789
انشالله ی روز خطا بزنه حداقل ی بچه داشته باشی

دارم یه دونه 😍😍😍😍

ولی خودمون خاستیم

نه زرنگه و حواس جمع 😉😉😁😁😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خب کاندوم و طبیعی باهم خوبه یاتنها کافیه؟

قبل استفاده کاندوم چک کنید

من قبلش فوت میکنم سوراخ نباشه

البته تاحالا هیچکدوم سوراخ نبودن برای احتیاط میگم

یکبارهم در طول ده سال زندگی کاندوم پاره شد

که قرص اورژانسی خوردم و مشکلی پیش نیومد

فقط اورزانسی تو خونه باید باشه همونجا بخوری

اینکه بزاری فردا بری بخری ممکنه دیر بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرتب از روغن استفاده میکنمبه ریسکش نمی ارزه بنظرمولی من شنیدم اونایی که طبیعی جلوگیری میکنن باعث خشک ...

اخه قرص های هورمونی باعث تغییر هورمون بدن میشه و به مرور خشکی میاره

نه طبیعی ربطی به خشکی نداره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
تا خدا نخواد برگی به زمین نمیوفته خیلی بهش اعتقاد دارم

بله منم اعتقاد دارم ولی خب همون خدا قدرت اختیار و تصمیم گیری داده دیگه

نمیشه درست پیشگیری نکرد بعد بگیم خدا خواسته

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اخه قرص های هورمونی باعث تغییر هورمون بدن میشه و به مرور خشکی میاره نه طبیعی ربطی به خشکی نداره

بدنم که خشک شده ولی خب گفتم از روغن استفاده میکنم

ترجیحم اینه خیالم راحت باشه تا هر لحظه دلم بلرزه

اونم تو این شرایطی که کشورمون داره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بله منم اعتقاد دارم ولی خب همون خدا قدرت اختیار و تصمیم گیری داده دیگهنمیشه درست پیشگیری نکرد بعد بگ ...

درست پیشگیری کردن یعنی فرضا ۵ تا گزینه و راه و چاه داری یکیش رو به نحو احسنت انتخاب کنی انجام بدی

نه اینکه هر ۵ تا رو باهم انتخاب کنی این یه حرکت بیمارگونه ست

البته هر کسی صلاح خودشو خودش میدونه

درست پیشگیری کردن یعنی فرضا ۵ تا گزینه و راه و چاه داری یکیش رو به نحو احسنت انتخاب کنی انجام بدینه ...

آخه پزشکا روش طبیعی رو اصلا روش پیسگیری نمی دونن

و با کاندوم هم احتمال کم، بارداری هست

آخه پزشکا روش طبیعی رو اصلا روش پیسگیری نمی دوننو با کاندوم هم احتمال کم، بارداری هست

دیگه خودتون صلاحتونو بهتر میدونین خیلیا تازه فقط دوران تخمک گذاری جلوگیری دارن قبل و بعدش جلوگیری نمیکنن