2777
2789

۱۵ ساله فقط طبیعی جلوگیری داریم

خطا هم نداشته

ولی در کل همون کان کافیه اسی دیگه طبیعی نمیخواد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۲ساله قرص مصرف میکنمتاحالا کاندوم رو هم از نزدیک ندیدم

مشکلی نداری الان؟

بعد از چند سال استفاده مداوم خشکی میاره که

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مشکلی نداری الان؟ بعد از چند سال استفاده مداوم خشکی میاره که

مرتب از روغن استفاده میکنم

به ریسکش نمی ارزه بنظرم

ولی من شنیدم اونایی که طبیعی جلوگیری میکنن باعث خشکی میشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ماشالله کاش دولت دست شما دونفر میوفتاد

قربونت 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️

خب کاندوم و طبیعی باهم خوبه یاتنها کافیه؟

اگه هیچجوره نمیخوای حامله بشی با هم انجام بدین هم کا.دوم هم طبیعی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

کاندوم باشه دیگه طبیعیش برا چیهطبیعی باشه کاندومش برا چیه

آخه به هردوتاشم اعتمادی نیست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو