2777
2789
عنوان

بیمارستان بستری شدم میشه واسه نی نیم دعا کنید😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 38 پست
اخه هنوز نارسه  وزنشم کم بود  دوست داشتم ماه آخر خیلی به بچم برسم  بعدم خیییلی از ...

اصلا از زایمان نترس،نگاه نکن بعضی ها خیلی شلوغ بازی میکنن،آستانه ی درد هرکی یه جوریه،موقع زایمان خوب نفس بکشی دردت کمتر میشه،من خودم میخوام طبیعی زایمان کنم،منم مشکوکم به زایمان زودرس،آمپول بتا هم برام زدن که ریه هاش کامل بشه،شما میگی از خونواده هاتون دورین ولی من چی بگم،خونواده همسرم بهمون نزدیکن،من تهرانم مادرم و بقیه خونوادم کرجن،مادرم چون پدرم فوت کرده خونه ی بچه ها میچرخه،اون وقت چندروزه فهمیده من شرایط خوبی ندارم و ممکنه زود زایمان کنم هرچی بهش گفتم بیا پیشم بمون که روزها تنهام اگه دردم گرفت حداقل همراهم باشی،هی میگه انشالله سر وقت زایمان میکنی دکتر الکی میگه😔مثلا من تنها دخترشم و این بچه ی اولمه،امروز انقدر از صبح گریه کردم داشتم دق میکردم هی میگفتم خدایا چرا انقدر من بیکسم،مگه میشه خونواده ی آدم اینجوری باشن،ما خدارو داریم از هیچی نترس و بسپارکوچولوت به دستهای مهربونه خدا،خودش ازش محافظت میکنه منم همین کارو کردم

و خدایی که در این نزدیکی است.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از زایمان نترس،نگاه نکن بعضی ها خیلی شلوغ بازی میکنن،آستانه ی درد هرکی یه جوریه،موقع زایمان خوب ...

سلام عزیزدلم بهتری ؟

توروخدا گریه نکن من خیلی بارداری بدی داشتم 

جنین کوچولوم اصلا اذیت نکرد ن دردی ن تهوع 

ولی من خیلیی استرس داشتم و گریه میکردم قشنگ از استرس زیاد جنینم خودشو سفت میکرد 

اخرم به همین خاطر بستری شدم 

توروخدا مواظب جوجه بی گناهت باش 

دیروز یه زنه ای رو آوردن از ساعت 5عصر تا 4 صبح جیغ میکشید همه پشت در گریه میکردن از 4 صبح تا الان این بچه ش گریه میکنه اصلا یه لحظه ساکت نمیشه 

عمه بچه هه گفت زنداداشم 3ماهش بود که برادرم تصادف کرد و فوت شد 😢

بچه اولشون بود و زنداداشم تمام 6ماه گریه کرد 

با این که نی نی شون خیلی هم کوچیک بود ولی چه عذابی کشید سرزایمان تازه 

ن شیر میخورد ن اروم میشد 

بعد گفتم ببین سپیده ی بی رحم چقد الکی حرص و جوش خوردم 

من همه ازم دورن خیلی سخته واسم خیلی 

ولی حرفای شماهم ناراحتم کرد 

غصه نخور عزیزم خدای بچه ت بزرگه خدا توانشو بهت بده 

توروخدا دعا کن من نی نی مو چند هفته دیگه بتونم نگه دارم

سلام عزیزدلم بهتری ؟ توروخدا گریه نکن من خیلی بارداری بدی داشتم  جنین کوچولوم اصلا اذیت نکرد ...

انشالله که دیرتر میاد نگران نباش،اگه الانم بیاد بازم نترس چون براش آمپول میزنن مشکلی پیش نمیاد،استرس برات از همه چیز بدتره

انشالله که دیرتر میاد نگران نباش،اگه الانم بیاد بازم نترس چون براش آمپول میزنن مشکلی پیش نمیاد،استرس ...

ان شاءالله مرسانا جون واسه منم دعا کن 

من خییلی زود عصبی میشم و غصه میخوووورم و گریه میکنم لباساهمه خیس میشه 

ان شاءالله مرسانا جون واسه منم دعا کن  من خییلی زود عصبی میشم و غصه میخوووورم و گریه میکنم لبا ...

منم همینجوریم ولی الان سلامتیه کوچولوت از هرچیزی مهمتره

2400  همه اطرافیانم بالای 3 کیلو بودن

وزنش ك خوبه

بچه دوستام تا٤١ هفته موندن اخرم٢٧٠٠ دنيا اومدن

خودم بچم اخر٣٦ هفته٢٨٠٠

فقط بگو انشالله سالم باشه از الان خودتو درگير وزن و حرف مردم نكن ك تا بزرگ شه درگير همينا ميموني

يه بچه بدغذا و وروجك ميشه😂

وزنش ك خوبه بچه دوستام تا٤١ هفته موندن اخرم٢٧٠٠ دنيا اومدن خودم بچم اخر٣٦ هفته٢٨٠٠ فقط بگو انشالل ...

سلام ملیکا جون 

نمیدونم دلم میخواست یه پسر تپلی قشنگ دنیا بیادش 

باز دلم اروم شد اینطوری گفتی حالا همه میدونن من حساسم همه میگن بچه م3کیلو بوده 

وااا بچه من 3700بوده

الان همه رستم دنیا آوردن مبخوان هی بگن نی نی من کوچولو

نیلوفر جون الان که  درک میکنی چه حالی دارم واسم دعا کن تخت کناریم مادرش پیششه قربونش میره دلدا ...

نگران نباش، اینجوری نی نیت آسیب میبینه. توکل کن به خدا و همه چیزو بسپار به خودش تا آرامش بگیری. حتما برات دعا میکنم عزیزم.