2777
2789
عنوان

جواب استوری خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ واکنشی نشون نده.هیچی بهش نگو.جواب ندی بیشتر میسوزه.چقد بعضی ها بیرحمن

فقط لایک کردم استوریشو

ببین خیلی ادای خدا پیغمبریش میاد

ولی بزور میخواد بگه کار شما ایراد داره

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
عزیزم مهم اینکه همسرتون وبچتون کنار شما خوشبخت باشن خذای بالاسر هم ازدل همه خبر داره اصلا واکنش نشون ...

خودش از خوشبختی ما کاملا باخبره ب لطف فضولیش

چون خیلی تحت فشاره ک ما خوشیم بزور میخواد بکنه توی مغزمون شما خدا ازتون راضی نی و کاراتون اشتباهه و فلان

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اصلا استوریهاشو لایک نکن

لایک کردم ک از رو بره

نقطه ضعف دستش نده؛

نه ببین نه لایک کن؛ تمامممم؛

کلا نادیده بگیرش و بی تفاوت باش؛ بهترین راه همینه؛

آرامش خودت؛ تو الویته باشه همیشه؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نقطه ضعف دستش نده؛ نه ببین نه لایک کن؛ تمامممم؛ کلا نادیده بگیرش و بی تفاوت باش؛ بهترین راه همینه؛ ...

دوس داشتم یچیزی بگم بدونه خودش دلیل اصلی بوده ک ب بچه بی مادر بشه و دیگ اصلا ن نگاه کنم ن لایک کنم

عزیزم امثال خواهرشوهرشمارو حالا هرنسبتی که باماداشته باشن فقط یچیزی جواب میده کم محلی... اصلا استوریش رو نگاه نکن چه برسه لایک کنی ...بعصی آدما انگار نیش نزنن انگار دخالت نکنن زندگیشون پیش نمیره

عزیزم امثال خواهرشوهرشمارو حالا هرنسبتی که باماداشته باشن فقط یچیزی جواب میده کم محلی... اصلا استور ...

میدونی بیشترین دردش اینه ک ما خوشیم و اونو شریک این خوشیانمیکنیم

انتظار داره همه مساعل زندگی رو ب ایشون بگم و باخبر باشه و اجازه بگیریم ازش برای هرکاری چون خیلی از ماها بزرگتره

ولی اینک دستشو کوتاه کردم و دورا دور زور میزنه بفهمه تو زندگی پا چخبره خیلی بهش فشار آورده

دیگ نمیدونه چی بگه چسبیده ب نامادری وووو

دوس داشتم یچیزی بگم بدونه خودش دلیل اصلی بوده ک ب بچه بی مادر بشه و دیگ اصلا ن نگاه کنم ن لایک کنم

ولش کن؛ این طوری بیشتر تحریک میشع برای؛ اذیت کردن؛

بهترین انتقام ؛ از نظر من بی تفاوت بودن به کاراشه؛

اینو زندگی به من یاد داد ؛ که برای آرامش روح و جسم خودم؛

خیلی چیزا رو نادیده بگیرم؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
عزیزم امثال خواهرشوهرشمارو حالا هرنسبتی که باماداشته باشن فقط یچیزی جواب میده کم محلی... اصلا استور ...

اتفاقا ظاهرا از حجم بالای کم محلیام انقدر سوخته

ولش کن؛ این طوری بیشتر تحریک میشع برای؛ اذیت کردن؛ بهترین انتقام ؛ از نظر من بی تفاوت بودن به کاراش ...

میدونی بیشترین دردش اینه ک ما خوشیم و اونو شریک این خوشیانمیکنیم

انتظار داره همه مساعل زندگی رو ب ایشون بگم و باخبر باشه و اجازه بگیریم ازش برای هرکاری چون خیلی از ماها بزرگتره

ولی اینک دستشو کوتاه کردم و دورا دور زور میزنه بفهمه تو زندگی پا چخبره خیلی بهش فشار آورده

دیگ نمیدونه چی بگه چسبیده ب نامادری وووو