2777
2789

موجودی حسابش بیشتر از پنجاه تومن بود من بهش گفتم فلان وسیله رو میخوام مثلا حدودا سه تومن اینا بود اون وسیله

ولی گفت نه این ماه نمیشه ماه بعد میگیرم و میخوام فلان کارو انجام بدم پس ماه بعد

اما خودش بره ی چیزی که ضروری نباشه همون قیمت بگیره و تو هم بدونی ضروری نیست

بهم پیام داد گفت دوست داشتم تو بگیری وسیله تو و فلان

ولی خب نداد که من بگیرم خودش رفت برا خودش گرفت پس پیامش به چه درد من میخوره؟🥲

به روم نیاوردم ولی واقعا ناراحت شدم چندبار تا الان پیش اومده خواسته من رو میندازه به بعدا اما مال خودش رو نه

دلم شکست ازش جدی

بنظرتون حق دارم؟واکنش شما چی بود اگر تو شرایط مشابه بودید؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در واقعیت ناراحت میشم

اما در اصل پول خودش و زحمت کشیده ی خودشه

حق داره هروقت خواست استفاده کنه ازش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه نامزد

شاید منتظره بعد از عقد برات خرج کنه بعضی مردا مدلشونه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

توام خواستشو انجام نده بگو بعدا بعدا عین خودش شاید خسیسه برای خودش دلش میاد برای تو نه

نه خسیس نیست مطمئنم

ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

احتمالا تو خودتو کنارش خیلی آدم صبور نشون دادی که از خواسته هاشم راحت میگذره که اینجوری میکنه بنظرم

چون رفتار طرفمون انعکاس رفتار خودمونه

الان منم اخلاق بدم اینکه به خونه عادت کردم صبح تا شب صدام درنمیاد میگم بیا ببر بیرون دو دیقه ناز میکنه

اما از اول دیده این رفتارو توی من که اگه یچی بخوام حتی گرونم باشه میخرمش

سر خرید هر چی بخوام برمیدارم فقط کارت میکشه

خودمون بد یادشون میدیم

بهش بفهمون و عادتش بده که وقتی یه چیزی میخوایی یعنی میخوایی نه بیاره ناراحت میشی اینو بهش بفهمون

البته نمیگما تو نداری بگی باید بخری من میخوام نه اما وقتی میبینی داره بفهمون که خواستت مهمه

در واقعیت ناراحت میشماما در اصل پول خودش و زحمت کشیده ی خودشهحق داره هروقت خواست استفاده کنه ازش

خب معلومه که پول خودشه صاحب اختیارشه

ولی خب چرا منو اورده تو زندگیش اگر قرار نیست کمترین هزینه رو برام کنه؟خب زن برا چیش بود دیگه

احتمالا تو خودتو کنارش خیلی آدم صبور نشون دادی که از خواسته هاشم راحت میگذره که اینجوری میکنه بنظرم ...

اره صبور که نشون دادم خرید هم خودش زیاد انجام میده برام خودمم میرم

اتفاقا با قیمت هم اصلا کار نداره بگه نه گرونه یا فلانه

ولی نمیدونم چرا گاهی وقت اینجوری میکنه🥲دوبار این کار رو تا الان انجام داده...

شاید پس اندازه واسه خرید طلا یی چیزی که مربوط به توعه هست.یا واسه چکی چیزیه.نمیشه دستش زد.

نه واسه من نیست