2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا پولش چی کار کردی ناراحت نیستی من ۷۰ گرم فروختم ۷ تومن بود طلا الان افسرده شدم

تو فکرش بیوفتم اعصابم داغون میشه حداقل روزی یه بار رو دیگه میگم که عجب غلطی کردم چند سال بود یه گرم نفروخته بودم یه دفعه جو گیر شدم بخاطر یه تیکه باغ طلاهامو به فنا دادم حالا هنوزم داریم قسط اونو میدیما هنوزم دارم میفروشم قسطاشو میدم یه ریال هم نرفته رو اون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شاید باور نکنی اما گوسفند خریدم شغل درست کنیم تموم گوسفندا از دم مردن مسخرست نه؟

یا حسین خیلی ناراحت شدم برات انشالله بتونی بحری همشو ولی چرا دادی به گوسفند شوهر من هر چقدر گفت طلاتو بده گوسفند بخرم سال بعد دوبرابر بدم بخت قبول نکردم

چه خانواده خوبی داری گلم قدرشون بدون

مرسی عزیزم والا هر کاری کنم نمیتونم خوبیاشونو جبران کنم.زمین مسکونی و زمین کشاورزی و پول هم بهم دادن و تاهالا خیلی هوامو دارن🥹۷ساله که ازدواج کردم ولی هنوزم برامخیلی چیزا میخرن و کمک میکنن بااینکه وضع شوهرم خوبه و. درخواستی ازشون نکردم❤️

تو فکرش بیوفتم اعصابم داغون میشه حداقل روزی یه بار رو دیگه میگم که عجب غلطی کردم چند سال بود یه گرم ...

بازم شمام باغ خریدین یه خانومی گفت گوسفند خریدیم اونام مردم خیلی ناراحت شدم براش

راستی تو دورو اطرافتون بهتون چیزی نمیگن اخه برا ما همش میخندن میگن چقدر ضرر کردین