2777
2789
یعد اون چی میاد پایین یا نه

نه دیگه تا مدتها همون قیمت میمونه

منم شنیدم ولی ۹۰درصد درست میگن

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
میگن ممکنه بیاد روی ۹/۵

غیرممکنه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بیچاره شدیم بچه هامون چطوری زندگی میکنن برنج شده گوشیش ۲و نیم مایبی که ۳۰۰ میدادیم شده ۵۰۰ شب می ...

بازار افسار پاره کرده نه نظارتی نه هیچی خاکبرسر هرکی حقوق مفت میگیره ولی مسئولیتشو انجام نمیده

خانوما چقدر طلا دارین م که فروختم همشونو وقتی ۷ تومن بود

من همیشه به طلا به چشم سرمایه نگاه کردم و از فروختنش ناراحت نمیشم.تا حالا 3بار طلا فروختم (2بار خرید خونه و یکبار ماشین) و هر بار بعدش دوباره خریدم و جاش پر شده،جز این بار😅خردادماه حدود 1میلیارد فروختم و دیگه نتونستم جاش رو پر کنم و الان فک نکنم 10گرم هم داشته باشم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
من همیشه به طلا به چشم سرمایه نگاه کردم و از فروختنش ناراحت نمیشم.تا حالا 3بار طلا فروختم (2بار خرید ...

منم همیشه به چشم سرمایه نگاه کردم تا این که ۸ ماه پیش فروختم ملک خریدیم بعدش طلا اینقدر رفت بالا ولی قیمت ملک همونه الان دارم از عصه دق میکنم اخه تنها سرمایمون همون ۷۰ گرم طلا بود شوهرمم کارگره دیگه با این اوضاع نمیتونه بخره

من میخوام بفروشمخونه بخریمطلافروشیه گفت فعلا نفروش ملک سودی نداره طلا میره بالا😭😭خدایا کمکمون کن

یه استخاره بکن

مسکن چندساله تو رکوده، اگر تکون بخوره دیگه نمیشه بهش رسید

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻