2777
2789
عنوان

چطور با همچین آدمی برخورد کنم

149 بازدید | 23 پست

دبیرستانیم، تو حیاط همه بچه ها دور هم نشسته بودیم برای بار هزارم ازم پرسیدن ساعتتو از کجا خریدی، اینو بگم ساعت گرونیم هست، منم از رو شوخی درش آوردم گفتم وای چقد میپرسین اصن واسه خودتون خاستم بدمش دست دوستم برام نگه داره که یکی از بچه ها از دستم قاپید انداخت دستش بعد گفت دیگ نمیدمش منم فک کردم شوخی میکنه و بعد پسش میده واسه اینکه ضایع نشه گفتم باشه...زنگ خورد از هم جدا شدیم بهم پسش نداد گفتم شاید میخواد بعد مدرسه بده که اونموقع هم دیدم نه خبری نیس..الان دوماه از اون جریان میگذره اصن حرفشم پیش نکشیده منم واقعا روم نمیشه برم بش بگم اخه ن اون مشکل مالی داره نه من این پولا واسم چیزیه ولی اون ساعتمو خیلی دوس داشتم از یه شهر دیگه خریده بودم دیگه مثلش پیدا نکردم...شما از این موقعیتا داشتین تا حالا؟ چیکار کردین؟ اگ جا من بودین چیکار می کردین؟ چطور رفتار میکردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بگو من این ساعتو دوست دارم و لطفا برام بیارش

اگر گف خودت دادی بگو خب ی تعارف زدم ن اینکه واقعا برای تو باشه

و اینکه اگ گف نه دوسش دارم پولشو ندارم نگیر ازم .اگ قصد کمک داری میدونی واقعا راست میگه و توام میتونی کمک کنی بگو پولشو میخوای میدم اما ساعتمو بده اگرم نداد طی عملیات سامورایی بگیر ازش😄🫡😅

اگ مشکل مالی نداری جدید بگیر براش بگو اون کادو بابام بود

مشکل من همون بابام با کادو دادن و کادو گرفتن مخالفه شاید چون مشکل مال نداریم...یه دفعه کادو دادم دعوام کرد

اگر آدم از حقوق و حقوق قانونی خودش مطلع باشه توی رودرواسی گیر نمیکنه. قانون مدنی پس گرفتن هبه یا هدیه را قانونی می دونه.

بنابراین قانونا حق داری هبه رو پس بگیری به شرطی که موجود باشه.

نفروخته باشه یا گمش نکرده باشه.

پاسخ هوش مصنوعی:

این موقعیتی که تعریف کردی خیلی قابل درک و واقعیست؛ ترکیبی از شوخی، رودربایستی و بعدش یک حس گیر افتادن. خیلیها تجربه مشابه داشتن، مثلاً چیزی رو به شوخی دادن دست کسی و بعد طرف جدی گرفت یا نگه داشت.

اگر جای تو بودم چه میکردم؟
- صریح و محترمانه حرف میزدم: بهترین راه اینه که مستقیم و بدون رودربایستی بهش بگی: «فلانی، اون روز ساعت من دستت موند، من خیلی دوستش دارم، میخوام پسش بگیریم.»
- لحن دوستانه: لازم نیست جدی یا دعوایی باشه. حتی میتونی با لبخند و شوخی شروع کنی تا فضا سنگین نشه.
- یادآوری ساده: ممکنه خودش فکر کرده تو بخشیدی یا دیگه نمیخواستی. یک یادآوری ساده میتونه سوءتفاهم رو رفع کنه.
- ارزش احساسی رو توضیح بده: بگو برات یادگاریه یا از شهر دیگه خریدی و مثلش پیدا نمیشه. اینطوری میفهمه موضوع فقط پول نیست.
- اگر مقاومت کرد: اون وقت باید جدیتر بشی و بگی که حقته و باید برگردونه.

نکته مهم
اینکه دو ماه گذشته، باعث شده تو بیشتر رودربایستی داشته باشی. ولی هرچه زودتر مطرح کنی، راحتتر حل میشه. خیلی وقتها آدمها اصلاً متوجه نیستن که تو ناراحتی یا منتظری چیزی رو پس بدن.

---

✨ جمعبندی: اگر جای تو بودم، با یک جملهی ساده و دوستانه موضوع رو مطرح میکردم. رودربایستی نباید باعث بشه چیزی که مال خودته از دست بره، مخصوصاً وقتی برات ارزش احساسی داره.

این نیز بگذرد .....
راس میگی

خب آره ساعتت ارزشمنده

این کارا هم ببخشید مهربونیت بحساب نمیاد بلکه ساده لوحیه

خیلی خانومانه بگو عزیزم ساعتم یادگاریها دلم برایش تنگ شده لطفاً برام بیارش

البته فکر نکنم دیگه پس بده