2777
2789
عنوان

دختر سه سالم ویروس گرفته 😭

120 بازدید | 13 پست

سلام خانوماااا ، کیااا بچشون تو این شرایطه و از این ویروس جدیدا گرفته ، برا پایین آوردن تبش چیکار میکنین ، گلو و سینش کلی چرکه ، بردمش دکتر نمیدونم چرا برا عفونتش هیچ شربتی نداده 😭😭

پسرم هفت ماهش هست گرفت دکتر گفت ویروسی هست آنتی بیوتیک نداد ده روز طول کشید پنج روز تب داشت طفلکم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم هفت ماهش هست گرفت دکتر گفت ویروسی هست آنتی بیوتیک نداد ده روز طول کشید پنج روز تب داشت طفلکم

وااایییی یعنی دختر منم تبش پنج روز طول میکشه ؟ بعد میشه بگین چطوری تبشو کنترل کردیم آخه استامینوفن اصلا اثری ندارد ، الانم که بیدارم هررر ۱۰ دقیقه یبار گریه میکنه

سلام دخترم ۵سالشه و با تب ۳۶ درجه بردمش دکتر فقط ی شربت سرماخوردگی و شربت سیتریزین و شیاف استامینوفن براش نوشت شیاف روزی یکی طی دوروز تبش اومد پایین خداروشکر روز چهارم سرفه هاش شروع شد چهرهها سرفه هایی که احساس میکردم گلوی خودم درد میگیره دوباره بردمش دکتر که آموکسی کلاو داد بازم خوب نشد رفتم عطاری بهم گل ختمی، گل بابونه ،پنیرک و عناب داد اینارو جوشوندم و با ی ق چ عسل آویشن تو اسکان کوچیک بهش دادم انگار آبی روی آتیش بود ۴روز سرفه هاش خیییلی کم شده

وااایییی یعنی دختر منم تبش پنج روز طول میکشه ؟ بعد میشه بگین چطوری تبشو کنترل کردیم آخه استامینوفن ا ...

پاشویه هم با آب ولرم خوبه

شیاف برای دختر شما بهتره تا قطره استامینوفن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تا میتونی فقط مایعات بده بهش واصلا بوی سرخ کردنی بهش نخوره متاسفانه ویروس الان خیلی بده اموکسی کلاو ...

نه نداده ، هر چی میخورد بالا میآورد ، برا اون شربت داد ، شربت استامینوفن و کتوتیفن و اسپری بینی همین

شیاف هر دارم ۱۰۰ ، فقط هر چند ساعت یدونه استفاده کنم ؟

هر ۶ ساعت

عزیزم انشالله زود خوب شه

آب لیمو شیرین رو با آب پرتقال طبیعی بگیر بهش بده

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨