2777
2789
عنوان

چرا خدا به کسیکه بچه میخواد نمیده به اونیکه نمیخواد زورکی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست

به اب بگو

حضرت زهرا رو به اب قسم بده

فرزند سالم بخواه فقط

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

زوج میبینی از همه نظر عالی بچهدار نمیشن بعد زوج دیگ کتک کاری و اعتیاد و بیسوادی و فقر دارن سو تغذیه ...

الان خانمی سراغ دارم ۴۸ سالشه بچه پنجمشو به دنیا اورده خوب یکیشو به من بده خدایا

گناه من سادگی بود .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خانمی سراغ دارم ۴۸ سالشه بچه پنجمشو به دنیا اورده خوب یکیشو به من بده خدایا

خب شما که میگین طبیعی باردارمیشین. فقط سقط میشه؟

اگه سقط میشه مشکل از اسپرم همسرته

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میدونی عزیزم درسته بچه شیرینی زندگی هست ولی تو نمیتونی پشت پرده ماجرا چیه شاید اگه بچه داشته باشی بچه اهلی نباشه آینده دردسر ساز باشه یا خدایی نکرده مشکل زنتیکی چیزی باشه ما نمیدونیم خدا چی دیده که اینجور صلاح میدونه

و خب نمیخام الکی بگما ولی دوست مامانم که همسنش هست و بچه دار نشده خیلیییی جوون تر و سرحال تر و خوشبخت تره مامان من همش درگیر من و خواهرم و مشکلات ماست ولی ایشون آزاد از هفت دولته انشاالله همه بانوان و مادران سرزنده و سلامت باشن

نمیدونم حکمت خدا چیهخواهر من از بارداری اول خدا بهش دو قلو داد و دیگه قرار نبود بچه بیاره ولی ناخواس ...

ازخودم متنفر شدم تا باردار میشم اول کار لکه میبینم یه هفته بعدم سقط میشع

گناه من سادگی بود .

الهی بحق فاطمه ی زهرا یهو چنان معجزه بشه بارداربشی و خدا واست نگهش داره ان شالله

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شاید بنظرت کفر میگم ولی هیچ چیزی ربطی به خدا نداره، موضوع بدن ماست، یکی رحمش ضعیفه یکی قوی، اکثرا هم ارث هست، ژن هست،

من سه تا سقط داشتم و دوتا بارداری موفق،

برای آخری خیلی بهم سخت گذشت، استراحت مطلق بودم.

از روزی که فهمیدم باردارم قبل از اینکه برم دکتر خودم شیاف پروژسترون گذاشتم، بعد از تشکیل قلب بخاطر سقطهام بهم آمپول آنوکساپارین داد، خیلی از سقط جلوگیری میکنه، در طول بارداری دوبار خونریزی شدید داشتم و بلافاصله رفتم سونو اما گفتن کاملا اوکیه، اصلا نفهمیدیم خون واسه چی بود.

ببین وقتی سقط کردی اصلا صبر نکن بلافاصله اقدام کن چون بعدش احتمال بارداری موفق زیاد میشه، فقط ویتامین بخور، داروهای دیگه هم که قطعا دکتر بهت میده، حتما یه دکتر عالی پیدا کن، من با دکتر خودم چهار ساعت فاصله داشتم اما میدونستم ارزشش رو داره،

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵