2777
2789
عنوان

چرا خدا به کسیکه بچه میخواد نمیده به اونیکه نمیخواد زورکی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست
عزیزم ربطی به عرضه نداره، انقدر خودتو عذاب نده، یه دمنوش بگم بهت امتحان میکنی؟ بلاخره ضرر نداره بعد ...

از خدامه حتما انجام میدم ممنون از راهنمایتون عزیزم الهی واسه منم معجزه بشه و بچه داردبشم

گناه من سادگی بود .
الهی عزیزم نا امید نشو و تلاش کنای وی اف رو حتما مرکزی که میری مطرح کن باز هم به نظرم اینکه چند تا ج ...

دعام کن انشا...مشکل شمام حل بشه ،من که اصلا روحیه ندارم شوهرمم بدتراز منه دیگه خودشو ول کرده

گناه من سادگی بود .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همینو میخوام دختر و پسر هرچی باشه فرقی نداره نمیده نمیده

توکلت به خدا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

الان خانمی سراغ دارم ۴۸ سالشه بچه پنجمشو به دنیا اورده خوب یکیشو به من بده خدایا

خیلی فرق می کنه کسی که بچه اولش تو سن بالا باشه با کسی که بچه چندمش تو سن بالا باشه.

کسی که قبلاً زایمان داشته راحت تر باردار می شه.اما بارداری اول تو سن بالا معمولا با یه سری مشکلات همراه هست