2777
2789
عنوان

چرا خدا به کسیکه بچه میخواد نمیده به اونیکه نمیخواد زورکی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست
سرکلاژ مال اونوقته جنین پایین باشه اصلا کار من به اونجاها نمیکشه

چند هفته سقط میکنی؟ برو یه چله بری کن.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میدونی عزیزم درسته بچه شیرینی زندگی هست ولی تو نمیتونی پشت پرده ماجرا چیه شاید اگه بچه داشته باشی بچ ...

ولی من نتونستم کنار بیام شوهرم بچه دوست داره خودمم همینطور ،،،ولی دیگه وقتی ندارم

گناه من سادگی بود .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بنظرت کفر میگم ولی هیچ چیزی ربطی به خدا نداره، موضوع بدن ماست، یکی رحمش ضعیفه یکی قوی، اکثرا هم ...

منم خیلی تلاش کردم رفتم و اومدم تو صف مطب دکترا ولی همش با چشم گریون برگشتم لعنت به من که عرضه ندارم یه بچه به دنیا بیارم

گناه من سادگی بود .

از هرجا نقطه ضعفمون باشه امتحان میشیم. اگه با نقطه قوت امتحان بشیم که اسمش امتحان نیست

خدا به من زود بچه داد اونم دوتا. قدرشونو ولی نمیدونم. از سر وظیفه مراقبشونم. عاشقشون نیستم

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

عدالت که نیست یه مرکز سقط مکرر برو تا همه چیز بررسی بشه شاید نکته ای که بررسی نکردنبزودی دامنت سبز م ...

تمام ازمایشات سقطو دادم سرسام اوره هزینه هاش اصلا دیگه پولی واسمون نمونده

گناه من سادگی بود .

خب نکفتن علتش چیه؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

از هرجا نقطه ضعفمون باشه امتحان میشیم. اگه با نقطه قوت امتحان بشیم که اسمش امتحان نیستخدا به من زود ...

نگو تو روخدا ، اگه میدونستی چقدر دل آدم میشکنه وقتی داره سقط میشه اینو نمیگفتی هیچکس نفهمید که من چه دردی با سقط کشیدم انگار مردم فقط جسمم اینجاست

گناه من سادگی بود .

بیمه تکمیلی بشین تو هزینه ها کمکه

من هم نابارورم و مشکلم چیز دیگه اس ولی به نظرم با ای وی اف و خراش اندومتر شاید نتیجه بگیری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بیمه تکمیلی بشین تو هزینه ها کمکه من هم نابارورم و مشکلم چیز دیگه اس ولی به نظرم با ای وی اف و خراش ...

دکترا میگن وقتی سقط میشه ای وی افم کنی سقط میشه

گناه من سادگی بود .
منم خیلی تلاش کردم رفتم و اومدم تو صف مطب دکترا ولی همش با چشم گریون برگشتم لعنت به من که عرضه ندارم ...

عزیزم ربطی به عرضه نداره، انقدر خودتو عذاب نده،

یه دمنوش بگم بهت امتحان میکنی؟ بلاخره ضرر نداره بعد از این همه مدت اینم تست کن.

یکم افنان یا فراسیون سفید از عطاری بگیر، دم کن با آب جوشه از دما افتاده، یعنی آب جوش کن بزار یکم بمونه بعد یک قاشق چای خوری لریز داخلش با نبات زیاد چون تلخه، بزار رب ساعت بمونه بعد بخور، روزی یک یا دوبار بخور.

این خیلی مهمه که از زمان اتمام پریودت شروع کنی و تا زمان تخمک گذاری ادامه بدی هر روز، همینکه تخمک گذاری شروع شد قطعش کنی،

میتونی کیت تخمک گذاری بگیری و تست کنی تا زمانش رو بفهمی. تقریبا تو یه سیکل سی روزه ده دوازده روز باید بخوری بعدش دیگه نخوری، خواهر شوهرای من بعد از هفت سال و یکیشم ده سال بچه دار شدن همینجوری، این گیاه تقویت کننده تخمک و رحمه، ایشالله که اثر کنه عزیزم. از قلبم میگم🥰

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

دکترا میگن وقتی سقط میشه ای وی افم کنی سقط میشه

الهی عزیزم

نا امید نشو و تلاش کن

ای وی اف رو حتما مرکزی که میری مطرح کن باز هم

به نظرم اینکه چند تا جنین با خراش انتقال بدن شانسش بیشتره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ