2777
2789
عنوان

شدم نوکر خاله و خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 79 پست

خب عزیزم من واقعا تجربه ندارم ولی فهمیدم خاله و خواهرت خیلی رو مخن حالا خاله اتو نمیتونی مستقیم بگی اما خواهرت دیگه هم خون خودته بیشتر بهم نزدیکین یا بودین راحت تر باهاش حرف میزنی رکو راست همینایی که به ما میگیو بهش بگو با جدیت حتی خواست ناراحتم بشه بزار بشه چون خودت مهمی بعد بگو به خالتم حالی کنه بعدم باهاشون سرسنگین باش رو نده خودت ماشین بگیر یسری برو خونتون دیگه هم نیاز نیست از خونت تکون بخوری یا شوهرت مگه چقدر سرکاره ؟ بهش بگو بیاد دنبالت ببرتت اصلا همین که خواهرت میبرتت بهونه داده دستشون

خواهرم کلا عوض شده رفتارش اصلا خودش ام شوهرشو ول کرد اهمیت نده در حالی که شوهرش خوب خونه ماشین حقو ...

لطفا خودت تصمیم بگیر .....خواهرم اینو میخواد و مادرم نمیزاره نکن ......

ولی اینکه شش ماه خونه نیستی عواقب بدی داره. خیانت نکنه همسرت عادت به نبودنت میکنه .....

❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نارس دیر جون می گیره الان بچه من انگار سه ماهشه

خب خدا خیرت بده.من که گفتم یک ماهه.تپ بگو نیم روزه.من اومدم از بیمارستان خونه،مادرم کمک نکرد خودم نگهش داشتم اینجا تاپیک بزن اینقدر کمک میکنن بهت...اذیت شدن مال اینه نمیدونی قلق بچه چیه.بعد خودت در طول روز خسته که شدی بعدظهرها برو خونه مادرت.دورهمی،گپ و کفت،بچه رو نگه میدارم باز میای خونه خودت

وقتی مادرت مغازس و خواهر و خالت رفتن دور بزنن وسایلتو جمع کن ماشین بگیر برگرد

بچت هم باید عادت کنه یک سالگی هم بری همینجوری باید به خونه خودتون عادت کنه

خواستن بیان خونت چند بار جوابشون کن یبار بگو میخواد مادرشوهرم بیاد یبار بگو میخوام برم دکتر

اصلا گوشیتو سایلنت کن بعد دیر وقت بهشون زنگ بزن بگو بچم بدخواب میشه گوشیمو سایلنت میکنم چند بار جوابشون کنی دیگه بیخیالت میشن

عزیزم دست خودته اون در رو باز نکن اومدن هم تحویل نگیر بلند شن برن

با آدم پررو باید همینجور رفتار کرد

اگر هم خونه مادرت موندی بگو به مادرت جریان اینطوره بهشون بگه فلانی تو اشپزی کن تا از زیر کار در نرن

اگر هم به مادرت نگفتی شام درست نکن بگو بچه نذاشت یا بگو دیشب نخوابیدم الان خوابم برد

یا رک بگو چند بار من کی نوبت شما میشه؟؟

اینا دارن از سکوتت سواستفاده میکنن شما نباید تن بدی

اتفاقا عادت کردن دلیل اینکه تا الان نرفتم هم بخاطره مامانم چون استرس می گیره هم بخاطره اینکه هر موقع ...

تا کی میخوای همونجا بمونی .چشم باز میکنی میبینی همسرت ازت دور شده و ممکنه به خطا بره ..زن نگرفته و بچه دار نشده برای مردم که ..برو بمون خونه ی خودت ..اونجا حداقل به همسرت رسیدگی میکنی و عاطفی و جنسی از هم فاصله نمیگیرد .الان مهم همسرته نه اومدن خواهرت و خاله ت .اونها هم بیان خونت مثل مهمون میان و میرن .بچه ت خونه ی خودتم جون میگیره .مادرتم اگر استرس داره نره مغازه بمونه خونه پیش تو .داری بزرگترین ضربه رو به رابطه با خودت و همسرت میزنی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو