2777
2789
عنوان

شدم نوکر خاله و خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 79 پست
اتفاقا عادت کردن دلیل اینکه تا الان نرفتم هم بخاطره مامانم چون استرس می گیره هم بخاطره اینکه هر موقع ...

یا ابلفضل خونه هاتونو بدین اجاره همه در کنار هم زندگی کنید یه در آمدیم میشه آخه هر روز هر روز خونه هم! بازم به نظرم برو خونه خودت خاستن بیان در باز نکن بگو بیرون بودم حموم بودم خاب بودم نشنیدم بعدشم مثل همونا دو سه ساعت برو خونه مامانت بعد کارش هم مامانت خیالش راحت شه همم تو دیکه مهمونی به بچت فقط برس اونا رو هم میبینی که دیگه نیان خونه تو

اتفاقا بحثم شد برم خونه ام مشکل اینجاست هر موقع خواستم برم خونه ام ابجی و خاله امم افتادن دنبال من ...

خآله ات هم خیلی رو مخیه چرا اومده روبرو شما

رو بهش ندی یسره خونت باشه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت که مغازه است عملا اونجا هم تنهایی هم کار بیشتری داری بری خونه خودت راحتتری

دو سه دفعه بچه ام بردم خونه گریه کرده چون غریب میاد اونجا براش مشکل اینجا هم هست

دو سه دفعه بچه ام بردم خونه گریه کرده چون غریب میاد اونجا براش مشکل اینجا هم هست

بلاخره که چی باید عادت کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یا ابلفضل خونه هاتونو بدین اجاره همه در کنار هم زندگی کنید یه در آمدیم میشه آخه هر روز هر روز خونه ه ...

دو تا مشکل وجود داره اولیش اینکه خواهرم خودش با ماشین ما رو سوار میکن میبره خونه ما! دوم بچه من دو سه دفعه بردم خونه ام گریه کرد تا شب چون غریب میومد براش !

دو تا مشکل وجود داره اولیش اینکه خواهرم خودش با ماشین ما رو سوار میکن میبره خونه ما! دوم بچه م ...

بالاخره که چی چه حالا چه ۶ ماه دیگه تو باید بری خونه خودت یا نه؟ اونموقع میخای چیکار کنی

دو تا مشکل وجود داره اولیش اینکه خواهرم خودش با ماشین ما رو سوار میکن میبره خونه ما! دوم بچه م ...

به شوهرت بگو بیاد دنبالت

بچه هم بالاخره باید به خونه خودش عادت کنه

هرکسی راه حل میده شما یه چیزی میگی،حرفان با عقل جوردرنمیاد

شش ماه تنهاش بزاری زیاده .....بچه باید عادت کنه .....

خودتم به خونه و زندگی و مهم تر از همه به خودت و همسرت برس.منکه مسافرت میرم بعد دو روز دلم هوای خونمون رو میکنه

❤️
مامانت چه کارست؟ تو مادر اون بچه ای پدر هم داره اجازه نمیخاد که جمع کن برو خونه خودت بگو اینجا نه خو ...

دقیقا مشکل اینجاست هر موقع خواستم برم خونه ام اونا هم اومدن خونه ام

شش ماه تنهاش بزاری زیاده .....بچه باید عادت کنه .....خودتم به خونه و زندگی و مهم تر از همه به خودت و ...

خواهرم کلا عوض شده رفتارش اصلا خودش ام شوهرشو ول کرد اهمیت نده در حالی که شوهرش خوب خونه ماشین حقوقش اختیار ابجیم ابجیم میگه منم مثل اون شم