2777
2789

خانوما من از یه اموزشگاه ارایشگری قیمت پرسیدم از طریق دیوار هزینه اموزش رو گفتن ۲۲ م تو جشنواره هستیم تخفیف خورده ۱۶۸۰۰

از یکی دیگه پرسیدم گفتن ۱۲ م

یکیشون هم گفتن ۳ م

الانم یکیشون نوشته ۸ م

بنظرتون کدومش واقعیتره؟ این اختلاف قیمت به خاطر محلشه یا چی؟ اصلا نمیدونم چیکار کنم

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا وسیله های مورد نیاز هم تهیه میکنن و خیلیا هم پول اسمشون میگیرن چون معروف هستند

اخه اونایی که قیمت بالای ۱۵ گفتن تو محله های لوکس و خوب بودن

میگم شاید بخاطر اینه

باید پرس و جو کنی یا بگی یه جلسه بیام کلاستون ببینم من ناخن رفتم سه تا آموزش دهنده دیدم یکی پولم رو خورد وستا کلاس تشکیل نشد یکی کار می کر هیچ وقت نمی کرد آموزش بده آخری آموزشگاه بود گفت باید پیش مربی بری نه ناخنکار اون جوری شد که یاد گرفتم

اونی که گفت 3 م رو فقط بنداز دور همینبقیشو نمیدونم با 3 تومن اخه اموزش میدن اون مشتری نداره مفت زده ...

من که همینطوری پول نمیدم به کسی

چون این پول و با سختی در اوردم

من که همینطوری پول نمیدم به کسی چون این پول و با سختی در اوردم

در هر صورت من کلی گفتم. کسی که همیشه بالاتر میزنه ترسناک نیست اتفاقا اونی که کمتر از همه میزنه احتمال اینکه کارش درست نیست بیشتره.

باید پرس و جو کنی یا بگی یه جلسه بیام کلاستون ببینم من ناخن رفتم سه تا آموزش دهنده دیدم یکی پولم رو ...

اره منم میخوام همینکار و بکنم تو رفتی اموزشگاه یا ارایشگاه؟

همچین کسی و نمیشناسم خودمم موندم برم ارایشگاه در حین کار یاد بگیرم یا برم اموزشگاه دوره های ۱ ماهه

نه اموزشگاه برد آرایشگر فکر کار خودش برای تو وقت نمی زاره ولی کلاس وقتش برای تو هر کی بخوای ببری روی اون آموزش بده مدلای مختلف پرسشاتو بگی