2777
2789
عنوان

تو مهمونی عروس خانواده ظرف باید بشوره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 68 پست
ماهم این مشکلو داشتیم دیگه الان مدت هاست اگه بدونیم اونام دعوتن نمیریم که مجبور نشیم هی خونه یه نفر ...

مشکل ما اینه مامان بزرگم مارو تنها دعوت نمیکنه ولی اونا هر هفته چند تا وعده غذایی خونه اش هستن

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جایی که روح و روانت آسیب میبینه نرو

ناچارم

جایی نداریم بریم من حالم خوب میشه برم مهمونی ولی اینطوری میشه 🥺

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بستگی دارهنمیشه یه قانون کلی گفت من شش ماه یه بار با کلی دعوت میرم . رابطمون هم خیلی خیلی رسمیه . تو ...

این واقعا درسته

حالا زندایی من اومد خونمون در کمدم رو باز کرد درمورد لباس هامم نظر داد 😐دلمم شکوند گفت لباسات کنه و...

درحالی که ما اصلا خونه اش سمت اتاق نمیریم همشم میگه من بدم میاد کسی خونه ام رو بگرده ولی خودش ...

عزیزم عروس ما هم همینه . مامانم میزاره جلوش، بر میداره و ایشان فقط نوش جان میکنه. حتی بشقابش رو جا ...

حالا مامان بزرگ من به ما اصلا محل نمیده مارو برا حمالی میخواد

یک سری داییم پول میخواست خالمو مجبور کرد پول بده گفت اگه ندی زنش ناراحت میشه و...

این واقعا درسته حالا زندایی من اومد خونمون در کمدم رو باز کرد درمورد لباس هامم نظر داد 😐دلمم شکوند ...

رفتارشون زشته اینجوری

من اگر اجازه نمیدم کسی تو اتاقام بره ، خودمم تو اتاق نمیرم

حتی یه سرویس بخوام برم اجازه میگیرم از مادرهمسرم

با اینکه خودش هزار بار میگه اینجا خونه ی خودته و هرکاری میخوای بکن ، اما به خودم اجازه ی چنین صمیمیتی نمیدم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

رفتارشون زشته اینجوری من اگر اجازه نمیدم کسی تو اتاقام بره ، خودمم تو اتاق نمیرم حتی یه سرویس بخوام ...

چقدر خوب

چجوری ؟

منم نمیخوام برن تو اتاق آخه حتی شخصی هست

چجوری بگم دوست ندارم ؟

خب تاحالا نگفتین مثلا بیاین کمک و اینا؟رودروایسی دارین خیلی باهاشون فکر کنم

ما اصلااا اینطور نستیم،همه کمک میکنن سفره بچینیم ظرف بشوریم و...

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
خب تاحالا نگفتین مثلا بیاین کمک و اینا؟رودروایسی دارین خیلی باهاشون فکر کنمما اصلااا اینطور نستیم،هم ...

آخه تا غذا تموم میشه فرار میکنن چجوری بگیم؟