2777
2789
عنوان

تو مهمونی عروس خانواده ظرف باید بشوره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 68 پست

بستگی به میزان صمیمت شما بین خودتون دارن... اگه از اون اقدوام هستین که چشم هم چشم زیلدی دارین وبرلی هم چسی میان... خوب کمک نمیکنید... ولی خانواده من اینجوریه... غذا میزبان درست میکنه... بعد همه ما مهمون ها با شوخی وخنده ظرف ها رو جمع ومیشوریم... خیلی خوش میگذره چون همه دست جمعی کار میکنیم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به میزان صمیمت شما بین خودتون دارن... اگه از اون اقدوام هستین که چشم هم چشم زیلدی دارین وبرلی ...

مارو مامان بزرگم خیلی دعوت نمیکنه بیشتر عروس هاشو هفته ای ۲بار دعوت میکنه مارو ماهی یکبار یا دوماه یکبار

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

عینننننن مادر بزرگ منه با این تفاوت که من سه تا زندایی دارم زن دایی بزرگم ظرف جلوش میزاریم با دست پرتش میکنه سه متر اون طرف تر ولی زندایی های دیگم عالین تا اخر کار میکنن مامانبزرگم میگه نباید چیزی بهش بگین

چقدر خوب چجوری ؟منم نمیخوام برن تو اتاق آخه حتی شخصی هست چجوری بگم دوست ندارم ؟

از اول همین مدلی بودم

مثلا یکی دوبار آب میخواستم گفتم ممنون میشم یه لیوان آب بهم بدین . مادرهمسرم گفتن بیا تو آشپزخونه از یخچال بریز عزیزم . گفتم نه ممنون دم در منتظر میمونم بهم بدین

حتی تو کلمات و صحبتام هم رسمی برخورد میکنم و فاصله میگیرم

هیچوقت بدون دعوت نمیرم خونشون . اونم همیشه نه

دو ساعت بیشتر هم نمیمونم

هروقت میگن چرا نمیای ؟ میگم سرم شلوغه . کار دارم . کلاس دارم . برنامه دارم . نیستم

خونه ی بقیه ی فامیل هم شاید شاید شاید مراسم خاصی باشه در حد یه نیم ساعت میرم . اصلا برای وعده ی شام نمیمونم . تا الان هم بدون همسرم با فامیلاش رفت و آمدی نداشتم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مارو مامان بزرگم خیلی دعوت نمیکنه بیشتر عروس هاشو هفته ای ۲بار دعوت میکنه مارو ماهی یکبار یا دوماه ی ...

شما بگید زندایی ها بی زحمت بیاین کمک... منم عقدم... میرم خونه مادرشوهرم نه کوزت وارانه کار میکنم... نه اینکه دست به سیاه وسفید نزنم... معلومه که مادربزرگتون پسر دوستن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عینننننن مادر بزرگ منه با این تفاوت که من سه تا زندایی دارم زن دایی بزرگم ظرف جلوش میزاریم با دست پر ...

برا شما بزرگه بده ولی بقیه اش خوبن

من چی بگم ۳تاشون مزخرفن

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

از اول همین مدلی بودم مثلا یکی دوبار آب میخواستم گفتم ممنون میشم یه لیوان آب بهم بدین . مادرهمسرم گف ...

چقدر رفتار تون خوبه کاش منم میتونستم مثل شما باشم 🥲

شما بگید زندایی ها بی زحمت بیاین کمک... منم عقدم... میرم خونه مادرشوهرم نه کوزت وارانه کار میکنم... ...

اره مامان بزرگم پسر دوست هست

مامانم از دست کاراش گریه میکنه

مارو خیلی دعوت نمیکنه ماهی یکبار یا دوماه یکبار با همه

ولی عروس هاشو هر هفته دعوت میکنه

اره خب میتونید جدا جدا برید ما الان یه ساله با بده نمی ریم اونارو جدا کردیم

مامان بزرگم راه نمیده بریم مگر با همه

چقدر رفتار تون خوبه کاش منم میتونستم مثل شما باشم 🥲

باید ببینی تایپ اخلاقیت چطوریه

من کلاس نمیذارم . مدلمه که کلا صمیمی نمیشم

با هیچکس

ارتباط عمومیم عالیه . فوق العاده احترام میذارم . خیلی خوش اخلاق و خوش برخوردم . اما همه میدونن از یه حد و حریمی نمیتونن بهم نزدیکتر شن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

باید ببینی تایپ اخلاقیت چطوریهمن کلاس نمیذارم . مدلمه که کلا صمیمی نمیشم با هیچکس ارتباط عمومیم عالی ...

من زود همه چیمو لو میدم 😅 آنقدر صمیمی میشم ازم سواستفاده میشه