2777
2789
عنوان

تو مهمونی عروس خانواده ظرف باید بشوره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 68 پست
من زود همه چیمو لو میدم 😅 آنقدر صمیمی میشم ازم سواستفاده میشه

خب این خیلی سخته

من جز مکالمات پایه و مربوط به همون محل وارد صحبت شخصی نمیشم

مثلا چیکار میکنی . کجا میری . چی خریدین

اصلا اطلاعات نمیدم

زندگی فوق العاده سکرت و شخصی داریم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این خیلی سخته من جز مکالمات پایه و مربوط به همون محل وارد صحبت شخصی نمیشم مثلا چیکار میکنی . کجا ...

این خیلی خوبه بنظرم

اینجوری همه حواسشون هست درست صحبت کنن

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

ما ۴ تا جاری ایم هر کدوم کار نکنیم شوهر من داستان درست میکنه

دقیقا بابای منم اینطوری بود ناراحت میشد ولی خداییش مامان منم کمک میکرد

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

این خیلی خوبه بنظرماینجوری همه حواسشون هست درست صحبت کنن

آره 🤭🤭

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یکیش که سریع دست به کار میشه بچه اش رو میبره مای بیبی میکنه طول میده اون یکی هم دنبالش میره اون یکی ...

به خالت بگو بهشون بگه

اونا دیگه میخوان زرنگ بازی دربیارن ول میکنن میرن

مگه اونا براشون مهمه که شما ممکنه ناراحت بشید و در عین حال کمک نمیکنن!!!

در هر صورت بگین بیاد خودتم بگی اشگال نداره مثله خودشون پررو باش

به خالت بگو بهشون بگهاونا دیگه میخوان زرنگ بازی دربیارن ول میکنن میرنمگه اونا براشون مهمه که شما ممک ...

من روم نمیشه

خاله ام میگه ولش کن بعدا منت مبزارن