خانوووووم۳یاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 445 عنوان اونایی ک از لوکیشن سر در میارن بیان 15 بازدید | 5 پست چرا اسم من روی لوکیشن نوشته شده؟؟؟چجوری میتونم حذف یا عوض کنم اسمو خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟ دیروز | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 50 برنامه snapseed رو نصب کنین خیلی راحت میتونین اون اسمو پاک کنین بدون اینکه مشخص باشه اونجا اسمی بود
خانوووووم۳یاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 445 برنامه snapseed رو نصب کنین خیلی راحت میتونین اون اسمو پاک کنین بدون اینکه مشخص باشه اونجا اسمی بود از کجا نصب کنم من متاسفانه زیاد سر در نمیارمراه دیگه ای ندارهاصلا چجوری اسمم رفته اونجا خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟
خانوووووم۳یاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 445 برنامه snapseed رو نصب کنین خیلی راحت میتونین اون اسمو پاک کنین بدون اینکه مشخص باشه اونجا اسمی بود زدم نصب کنم نوشت متاسفانه این برنامه در منطقه شما وجود ندارد خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 50 زدم نصب کنم نوشت متاسفانه این برنامه در منطقه شما وجود ندارد از تو بازار نصب کنین هستش
خانوووووم۳یاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 445 کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟ خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟