2777
2789
اون یه لاشیه فرصت طلبه فقط میخواد سواستفاده کنه ازت خونه ش نرو مردم نامزد رسمین با هم تنها نمیشن اوا ...

هزارتا پزشک لاشی وجود داره. خودم سر ی کاری رفتم پسره وکیل بود دانشگاه مدرس تدریس میکرد تو تهران و کرج موسسه کنکور داشت و چن تا جای دیگ بعد میگفت من تا الان اینهمه همکار و دانشجو داشتم اولین یاره از کسی خوشم بیاد ک شمایی. فازش ازدواج بود اول از حرفاش بعد ی بار گفت تا حالا دوست پسر داشتی گفتم اره فازش عوض شد قشنگ رفت تو خط لاشی بازی. کلا ب موقعیت اجتماعی نیست تو هر شغل و طبقه اجتماعی لاشی وجود داره

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

جوابتو میدم این پسر لاشی ترینه زبون باز و مار هفت خطه پزشکم نیست اون شات ها از دخترا برات فرستاده همش ساحتگیه خیلی ام مادر ج ن د ست ولش کن بلاک کن بره یه پزشک مگه وقت سایت همسر. یابی داره انقدر دورش ریخته که اون جای خالی برای فکر کردن به سایت براش نمیمونه بلاک کن حرومزاده زو

اسی اسم سایت همسریابی که رفتی چی بود

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

ببین من دقیقا همینی که میگیو بهش گفتم گفت نه اتفاقا من پزشکم اگه هدفم سک س باشه یه ازمایش ازش میگیرم ...

تو چ ساده ای اسییییی

اونایی که ویروس اچ ای وی تو بدنشون هست در روند بیماری یه مدت زمانی دارن به اسم دوران پنجره که هرچی ازمایش بدی جواب ایدز منفیه

اقای متخصص خوب باید بدونن اینو اصولا😂

لاشی خوب می دونسته دست رو کدوم دختری بذاره کثافت

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

از کجا میدونی با دخترای دیگه ای هم رابطه نداره ؟

مطمئن باش اقا حرم سرا داره

داره امتحانت میکنه همینجور ادامه بده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نه به خدا من تحت هیچ شرایطی خونه نمیرم خیلی میترسم

خونه که هیچی بنظر من حتی نباید سوار ماشینشم بشی به هیچ عنوان به هیچ کس اعتماد کن ؛ داخل مکان عمومی باهاش قرار بزار رستوران یا کافی شاپ شلوغ

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

اسمش رو زدم یه مرد سن دار اومد

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...