2777
2789
حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

میاد این سایت که مخ دخترای ساده رو بزنه مرتیکه روانی حال بهم زن

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادر صحبت کردن دلیل نمیشه قصدش جدی باشه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

من نمی دونم چه تصمیمی می گیری ولی هر چی گفت بازم نرو خانه اش، اثبات تجاوز سخته، می تونه طرف الکی بگه خودش راضی بوده برای چی آمده خانه من.......هزار تا چیز است....

بابت دیپلم هم بگم، عزیزم الان درس بخوان، راحت می تونی وارد یک رشته سطح متوسط در دانشگاه ازاد بشوی

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

دنبال توا چون نمیخوادایدزبگیره کسیکه راحت پیشنهادمیده به پسر معلوم نیس چطوریه

۷۵.۹۲۸۰
بالاتر نوشتم برات زنگ زدنش الکیه بعد تو فکر میکنی قصدش جدیه در حالیکه نیس

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

اون یه لاشیه فرصت طلبه فقط میخواد سواستفاده کنه ازت

خونه ش نرو مردم نامزد رسمین با هم تنها نمیشن اوایل شما که دوست هم نبستید

۹۰ درصد پزشک نیست

یه پزشک دلیل نداره واسه یه رابطه مجازی به در دیوار بزنه اثبات کنه پزشکه

بیمارستان کار میکنه ولی پزشک نیست

اون کد نسخه و .... هیچ کدوم دلیل نیست

فقط یه قصد داره

ببین من با طرف بودم حتی با پدرم صحبت کرد برای خاستگاری کل خاله هام و خانواده اون میدونستن اما اخرش درخاست رابطه کرد

دنبال توا چون نمیخوادایدزبگیره کسیکه راحت پیشنهادمیده به پسر معلوم نیس چطوریه

ببین من دقیقا همینی که میگیو بهش گفتم گفت نه اتفاقا من پزشکم اگه هدفم سک س باشه یه ازمایش ازش میگیرم و تمام