2777
2789

اگه این ادم واقعا دکتره خدا به داد اون بیمارایی برسه که میرن پیش این مردک روانی هول این نقشه داره من که اصلا فکر نمیکنم پزشک باشه یه دکتر چرا باید بیاد سایت همسریابی ساده نشی بری خونه اون خانمی هم که میگه مادرمه زنگ میزنه مادرت از کجا معلوم که مادرش باشه اصلااااااا اعتماد نکن که خودتو بدبخت کنی ادم پزشک براش هزار تا دختر ریخته به قول خودش زن خونه دار هم میخواد اطرافیانش پرن چرا باید بیاد همسریابی این ادم خیلی مریضه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چندین تا عکس از خودش تو اتاق عمل فرستاده تو عکس تو المان فرستاده به خدا ساده نیستم ولی نمیدونم ...

شاید اصلا دکتر باشه ولی آدمیه که ندیده و نشناخته(به اندازه کافی) از یه دختر میخواد بره خونه اش

یعنی اگه تو پا میدادی از نظر اون اوکی بود و تموم

بعدم کلی پیشنهاد بهت نشون داده که همه آماده به خدمت بودن فکر نکن برای اون دخترا مهمه که طرف مقابل زن داشته باشه یا نه ها این پیشنهادها باهاش تا آخر عمر هست خیلی وقتا هم وا میدن

به نظرت این آدم اون قدر متعهد هست که زیرآبی نره

چون این دخترا به راحتی بی خیال نمیشن(خیلیا هر روز باهاش تو محل کارش ارتباط نزدیک دارن)

بر فرض که پزشک باشه و واقعا بخواد باهات ازدواج کنه تو اوکی ای با همچین آدمی باشی؟

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

عزیزم ممکنه این پسر داشته امتحانت میکرده ببینه میری خونش یا نه. در کل به هییییچ وجه اعتماد نکن بگو بیاد یه مکان عمومی همو ببینید فقطم مکان عمومی. در ضمن ممکنه توی اولین دیدار بگه بیا بریم خونه اینجا شک کن و تاکسی بگیر بزگرد خونتون. منم شک کردم به این پسر حتی ممکنه الکی بگه مادرمه و فلان شاید با یکی همدست بشه بزنگه مادرت بگه مادر فلانیم. اول ببینش بعد تحقیق کن و بعد بیان خواستگاری

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

شماره مادرت میخواد چون میخواد بعدا برات درد سر درست کنه.اینکه میگه دختر برام ریخته همشش فریبه.کارش اینه.یکی یکی.

میدونم دروغ نمیگی منم منظورم این بود مطالب از نی نی سایت بر میدارن

ساعت گذاشتن پستارو نگاه کن ببین کی زود تر گذاشته این متن مال منه اخههه ترو خدا ایدی این پیجو بده به من برم تو پیجش بببنم چه خبره

مینااااااا ایدی این پیجو بهم میدی

برو پدرشو دربیار

واقعا عجب آدمای دزد وکثافتی پیدا میشن مگه دزدی فقط پوله و از دیوار مردم بالا رفتن

بگو از طریق پلیس فتا پدرتو درمیارم

خدایا مارو به نفسمون واگذار نکن