2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میگه متولد ۷۳ ام سال اخر نورولوژی ام ازمون تخصص دادم منو برای دوره اموزشی فرستادن فلان بیمارس ...

نمیتونه
پزشکی 7 ساله
2 سال طرح
7 سال تخصص نورولوژی

یعنی الان باید 34 سالش باشه
اگر متولد 73 هست یعنی 32 سالش هست
این رشته انقدر سخته که وقت سر خاروندن ندارن

داره مثل سگ بهت دروغ میگه .
اصلا گیریم راست باشه ... پسری که بهت میگه قرار اول بیا خونه قصدش چیه؟؟؟؟؟

عزیزم بزار یه تجربه تلخ ارز زندگی خودم بهت بگم

من دو سه سال پیش توسط یکی از دوستای مذهبیم معرفی شدم به یه پسر که معلم عربی و قران بود من با خودم میگفتم چقدر خوبه اینجور مردی حتما ارزش ها رو میدونه اومد منو دید ولی نه به حرف دو هفته حرف زدیم هفته سوم شروع کرد از گذشته اش و این من مزاجم گرمه حرف زد و این که باید به هم بخورن زن و شوهر انقدر هم خوب و کامل توضیح میداد باورت میشد برای ازدواجه من واقعا مونده بودم به کی بگم اصلا درستن یا نه یه شب بهم گفت میخام بدونم چجوری هستی و چت...کردیم البته من واقعا اذیت بودم ولی خب چون تا اون زمان بهش فکر نکرده بودم واقعا فکر میکردم نکنه نتونم و .. خلاصه چند وقت بعد به بهانه های مختلف هی سعی میکرد ادامه بدیم چت روم و من یه شب گفتم آنقدر اذیتم که نمیتونم ادامه بدم و باورت شاید نشه قشنگ گفت این آخرین پیامیه که از من میبینی و همین طور هم شد خدا لعنتش کنه حتی به شب گفت فردا شب با خواهرم میایم خونتون یا خونه خواهرم ببینیم هم دیگه رو

همه اینا رو گفتم که بدونی بر عکس اون صافی و پاکی که باعث میشه مرداد رو خوب ببینیم و باور کنیم اونا خیلی ساده به قضیه نگاه میکنن و اصلا براشون مهم نیست ماها چی میشیم خودتو نجات بده

ای خاک تو سر من خدا منو بکشه من دیکه چ قدر ساده و پخمه ام

اینجوری نگو عزیزم.

مهم اینه جوابتو محکم و قاطع گفتی بهش.

بدون هیچ پیامی از همه جا بلاکش کن از زندگیت بندازش بیرون.

از اون سایتا هم خارج شو اکثرا پر از آدمای کثیف و بد ذاتن. مراقب خودت باش.

گوزل تبریزیم💚

بلاکش کن یا اگر دوس داری ادامه بدی باهاش بیرون قرار بذار هیچوقت خونه ش نرو تو ماشین هم نرو مثلا بگه ...

بچه ها بهش نگید حتی بیرون قرار بذاره
این مورد یه روانی حرفه ای هست .
انقدر حرفه ای داره مدارک رو جعل میکنه
خدا میدونه قاتله متجاوزه قاچاقچی هست چیه ...

ای خاک دو عالم تو سر من من احمق ترین ادم تو این کشورم

خدا نکنه عزیزم ....میدونم سنت کمه ولی از من که سنم بیشتره اینو بپذیر این پسره کلا فیکه خدا داند با همین ایدی دکتر و ...با چند تا دختر رابطه نامشروع داشته من خودمم کادر درمان هستم عزیزم هیچ پزشکی نمیاد تو سایت همسر یابی اونم متخصص مغز و اعصاب. ..در کل این پسره متخصص مغز و نیست بلکه یه آدم. روانی و مریض هست مطمین باش ..الآنم اگه بنا بر قرار شد تو کافه ه ای جایی باهاش قرار بزار با اسنپ با ماشین شخصی خودت برو به هییییچ عنوان سوار ماشینش نشو...

دختر خوب این واست تجربه بزرگی میشه انقدر زود اعتماد نکنی.
خداروشکر عاقلانه رفتار کردی و نرفتی خونش وگرنه خدا میدونست چی میشد ...
از این سایت لعنتی هم بیا بیرون و ادامه تحصیل بده
اگر نمیخوای یه مهارتی یاد بگیر

سنت کمه ... دنبال ارتقا و پیشرفت خودت باش