2777
2789
ببین پروفایلشو که تو سایت بیمارستان بهمن بود برام فرستاد

اگه خیلی مهمه برات یه سر برو بیمارستان بهمن بگو با دکتر فلانی کار دارم به خودش هم نگو،همه چی دستت میاد در ضمن معلوم نیست اون کسی که به مادرت زنگ میزنه مادرش باشه یانه،قضیه خیلی مشکوکه خودت از طریق بیمارستان پیگیر شو اگه هم فهمید حاشا کن بگو من نبودم

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

والا منم حس خوبی نگرفتم ازحرفاتون...دکترمغزاعصاب با یه دیپلم اونم اسرار،به خونه خالی🙄

بعدش میگی پیامای بقیه روفرستاده که اسراربه همه جوره باهاش بودن داشتن...خب ساده نباش عزیزم تااین چراغ سبزنشون نمیداده چرا،اوناالکی بایدبهش پیام میدادن یا یکدرصدفقط یکدرصداحتمال بده اون پیاماساختگی باشه یاازکجامعلوم اون پیاما،برا زمانی نبوده که مخ اون بدبختام همینجوری زده و کاری که نباید،باهاشون کرده وزده زیرش...

شک نکن اون پیاما اگرم واقعی باشه مال اون اوایلی هست که میخواسته طرفارو،گول بزنه باهاشون که تجاوزکرده با یه خداحافظی خوشحالشون کرده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دکتری که متخصص مغزواعصاب مگه میشه همینجور،نادیدعاشق سینه چاک بشه...اونم همون اول اسراربه خونه خالی کنه...بنظرمن کلا جفت پاش میلنگه عزیزم آخه مگه مجبوری جون خودتو،به خطربندازی چه اجباری الان درکاره...نه سرقراربرو نه سوارماشینش بشو،نه بیشترازاین پیگیرش باش کلا،یابده لیست سیاه یاشمارتو،عوض کن باآبروی خودتم بازی نکن چون به خیال خودت خونه نمیری ولی توماشینم میشه بیرون شهربهت تجاوزکنه به زورمطمعن باش...

دوتا حالت داره یا همه چیش درسته و داره امتحانت میکنه ببینه چطور دختری هستی و آیا میری خونه یا نه؟

یا واقعا آدم نادرستیه و میخواد گولت بزنه به کامش برسه و ولت کنه

در هر دو صورت تو روی موضعت بمون بگو خونه نمیام شماره مامانمم نمیدم تا اول همو ببینیم آشنا بشیم بعد اگه خواستی با مامانم حرف بزنی به شماره خودم زنگ بزن گوشیو میدم مامانم

خدایا راضیم به رضای تو

پسرخاله من از سایت همسر یابی داره کلاهبرداری میکنه میره با دخترا دوست میشه اونم پولداراشون بعد میگه من تاجرم و پولدارم و فلان اونا وسوسه میشن باهاش میرن تو رابطه بعدم بهش پول میدن باهاش کار کنه بهشون سود بده بعد این کات میکنه و پولا رو بالا میکشه تا حالا سر 3 تا دختر کلاه گذاشته یکیشون تونسته پیگیری قانونی کنه و حکم جلبشو بگیره ولی بازم همزمان با دوسه تا دختر دیگه س داره تیغشون میزنه اینو گفتم که بدونی همه تو این سایتها دنبال ازدواج نیستن

خدایا راضیم به رضای تو

تازه میگی طرف دکتر مغزاعصاب مدارکشم درسته خب مسلمآ انواع بیهوشی در دسترسش هست به هرترفندی شده به خوردت میده کارخودشو،راحت انجام میده یافیلم میگیره اذت یا توبه هوش میای وچیزی یادت نمیاد...😅

اینارو گفتم که یه درصداحتمال بدی وتوجح کنی...

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

اخه ادم این همه مدرک رو باخودش حمل میکنه که هرچی خاستی فوری مدرکش رو برات میفرسته؟؟؟؟

مواظب باش برای گول زدن یه دختر مردها دست به همه کارا میزنن

ولی بدون اسرار به موندن باتو هم دوست داشتنی نیست درسته بهت میگه خیلیا بهم پا میدن و برای رابطه میان

ولی اون دنبال یه دختر دست نیافتنی هست خرش که از پل گذشت میره دنبال یکی دیگه و همین حرفها و مدارکی که بهت گفت وداد روبه یه طعمه دیگه هم میده

گول حرفاش رو نخور بعدا خودت پشیمون میشی

عزیزم میشه بپرسم چه سایتی رفتی البته اگه راحتی بگو برا ثبت نام میخام برا چند نفر معرفی کنم

خب من الان بگم که ممکنه ۴ نفر دیگه امبیفتن تو دام سایت ازدواج سنتی الکتروپیوند هست اسمش

مسیر عقل رو برو

عقل همه جوره ایشون رو انکار میکنه

یا اصلا دکتری که کیس همه جا براش ریخته چرا بایت بیاد سایت همسر یابی ؟چرا

این سوالت خودش مانع ادامه رابطه است.

و اینکه به سایت همسریابی میگن عندونی

ببین سایت همسریابی از بیخ و بن کلاهبرداری و دروغه.

حالا خود دانی

عزیزم میشه بپرسم چه سایتی رفتی البته اگه راحتی بگو برا ثبت نام میخام برا چند نفر معرفی کنم

اصلا اینکار رو نکن

آدم های موجهی اونجا نیستن

اکثرا متاهل های هولی هستن با سناریوهای متنوع میان مخ بزنن

اصلا توصیه نمیشه بهیچوجه