2777
2789
گفتم من خونه نمیام کلی دعوا کردم باهاش اونم گفت تو به من اعتماد نداری تو زن من قراره بشی من باهات س ...

همین که گفته بیا خونه کاملا مشخصه آدمیه که اهل بازی دادنه و رابطه سطحی میخواد

هر جای دنیا قرار اول بگن خونه درست نیست

تو بخواهی می شود🌱

پس چرا هی میگه شماره مادرتو بده

خب از کجا معلوم اونی که قراره زنگ بزنه به مادرتون، مادر واقعی این آقا باشه

هفته ی پیش خوندم یه پسری دوست دخترش رو ۱۰ میلیارد فروخته برای قاچاق اعضا

اصلا اعتماد نکن، اونی که واقعا قصدش ازدواجه، اینقدر برای رفتن به خونه اصرار نمی کنه و با دلایل مختلف نمیاد شما رو قانع بکنه، اصلا به فرض که قصدش هم ازدواج باشه، چرا اینقدر روی خونه رفتن شما اصرار داره!

وقتی حتی آدمهای معروفی که چشم همه روشون هست انواع تجاوزها رو نسبت به خانمها انجام میدن، دکتر که جای خود داره، مگه حالا دکترها خیلی آدمهای معصوم و پاکی هستن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا حس ششمم قوی نیست ولی نمیدونم چرا احساس می کنم این آقا خیلی خطرناکه! اینکه یک دکتر همه ی توانش رو میذاره تا به دختری که اصلا نمیشناسه ثابت بکنه دکتره و بدون شناخت رو در رو قول ازدواج میده، اصلا منطقی نیست، از کجا معلوم با چند نفر دیگه از همون سایت در ارتباط نباشه؟

مواظب خودت باش و هر کاری می کنی خیلی زیاد احتیاط بکن

پس چرا هی میگه شماره مادرتو بده

ببین عزیزم ازش بپرس چرا اصرار به خونه میکنی؟

بیرون هم رو میبینیم اگرم فقط میخوای بدنمو ببینی وقتی قضیه جدی شد توی خاستگاری توی اتاق حجابمو یه لحظه برمیدارم که ایرادی هم نداشته باشه

منطقی باهاش حرف بزن

بگو مسئله اعتماد نیست چرا باید موقعیت نادرست برای خودمون ایجاد کنیم

ممکنه که فقط یخواد تو رو امتحان کنه ببینه اصرار کنه تو شل میشی یا نه

طرفت به نظرم زرنگه

هرچی شد قبول نکن بری خونه به نظر من

تابحال عکس خودت یا اندامتم دیده☺ والا پسرا شاگرد بنا باشن اینقدر پیگیر ادم نیستن متخصص مغز اینقد نگ ...

اره عکس خودمو دیده عکس اندامم عکس قدی با مانتو بدون چهره فرستادم نمیدونم منم هنوز اعتماد نکردم

ببین عزیزم ازش بپرس چرا اصرار به خونه میکنی؟بیرون هم رو میبینیم اگرم فقط میخوای بدنمو ببینی وقتی قضی ...

راستش یگه قضیه خونه تموم شد 😅بش گفتم خدا ام از اسمون بیاد زمین من خونه نمیام تحت هیچ شرایطی و امنیتمو ب خطر نمیندازم اونم گفت دیگ نمیخوام بیای 😂 مهم نیس

من اصلا حس ششمم قوی نیست ولی نمیدونم چرا احساس می کنم این آقا خیلی خطرناکه! اینکه یک دکتر همه ی توان ...

درست میگی هیچی معلوم نیست من فقط منتظدم ببینم اخرش چی میگ چیکار میکنه