2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بیمارستانیرک گفته کار میکنم ۷۰ کیلومتر باهام فاصله داره این ادم اونقدرا برام ارزش نداره الان دیگ ک پاشم برم پرس و جودیگ پیامم ندادم بهش دیگ اهمیت نمیدم ببینم از زیر سر خودش چی بلند میشه

میدونی بیمارستانیرک گفته کار میکنم ۷۰ کیلومتر باهام فاصله داره این ادم اونقدرا برام ارزش نداره الان ...

ساده نباش

چند سالته؟

الکی میگه شماره مادرتو بده من کسی رو میشناسم پسره با یه خانمی اومده دم خونشون برای خواستگاری گفته خواهرمه بعدا فهمیدن خواهرش نبوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی فکنم قاتل زنجیره ایه😬😬😬

پسر خوب برای ازدواج اصلا نمیزارن از خانواده و فامیل و اشنا و محل بیاد بیرون

از اشناها سریع زنش میدن

ببین این دیگه چقدر داغونه که متخصصه و تو سایت همسر یابی دنبال دختر خونگیه😂😂

انقدر دور و برش نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الکی میگه با مادرت صحبت میکنه

اعتمادتو که جلب کرد

رابطه ج ازت میخواد تو هم قبول میکنی و کارشو که کرد الفرار

دکتر چرا باید تو این برنامه ها باشه به نظرت؟

دکتر هم نیس

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ادامه نمیدم دیگ....

داستان های خطرناکی هست برای خونه بردن دخترا

از جمله فیلم سیاه پرکردن از خانمها

اخاذی

تهدید و آبروریزی

استفاده و هزار داستان خطرناک دیگه

شکایت هم تاثیری نداره میدونی چرا

چون میگه با پای خودت رفتی و خودت خواستی

نمی تونن محکومش کنن.

کلا کات کن خدا دوست داشته

دیگه عکس هم بهش نده

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

این اسمو زدم گوگل یه دکتر پیره اتفاقا متخصص مغزواعصاب هم هست. احتمالا داره از اسم یکی دیگه سواستفاده میکنه

خدایا مرسی