2777
2789
حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

شاید همه ی اینا صحنه سازی و خالی بندی هست به هیچ وجه باهاش ادامه نده معلومه آدم شالاتانیه

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

به هیچ وجه نرو به هیچ وجه. از اصرارش برای رفتن به خونه کاملا معلومه. اگه رفتی و خدای نکرده یه کاری باهات کرد عکس و فیلم گرفت چی؟ توی این مملکت نمیشه اثبات کرد آخرشم میاد میگه خودش اومده خونه من تجاوز چیه دیگه. من که به جای تو ترسیدم. قابل اعتماد نیست.

گوزل تبریزیم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من پسره مادرش زنگ زد به مامان دوستم برای خواستگاری هنوز گوشی رو قطع نکرده بودن پسره به دوستم پی ...

همچین آدم رو باید بلاک کرد تمام

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

این قشنگ معلومه فقط اسما مجرده وگرنه باکره که نیس هیچ، با کلی دختر هم همخواب شده

الانم اومده دنبال تو چون میخواد یه دختر آفتاب مهتاب ندیده زنش بشه

ای خدا کاش بمیرن این مردای هرزه و جن.ده

اصلا ادامه نده باهاش

کاربری برای دو نفر در دو سن متفاوته😑🙄

اقا چرا گیر دادین که پزشک هست یا نیس
به نظر من راست گفته و پزشکه

موضوع اینه اگه استارتر بره خونه یارو و بهش دست درازی بشه اونوقت چیکار میتونه بکنه چه خاکی به سرش بریزه؟
استارتر ادمی هستی بری شکابت کنی؟
میتونی بعدا به خانوادت بگی یارو بهت تجاوز کرده؟

میتونی از حقت دفاع کنی؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

خواهرانه بهت میگم این پسرو بلاک کن

از سایت همسریابی هم اکانتتو پاک کن عکس جایی نذار

سعی کن ادامه تحصیل بدی

نشد

یه حرفه و مهارت یادبگیر

تو اجتماع باش

کیس واقعی مناسب برات پیدا میشه

شاید الکی اومده تو سایت ثبت نام کرده ،برا اغفال دخترا،خیلی حواستو جمع کن،به هیچ عنوان گوش به حرفش نده وخونش نرو،ادم حس خوبی نمیگیره یه چیزی این میون هست که ادم نمیتونه بهش اعتماد کنه

اقا چرا گیر دادین که پزشک هست یا نیسبه نظر من راست گفته و پزشکهموضوع اینه اگه استارتر بره خونه یارو ...

چون با همین اسم( پزشک) خامش کرده و گولش زده

بقیه حرفات رو قبول دارم

عزیزم شما هم که کلا تو توهمی...

چ توهمی

دخترای لولیتارو بزن تو نت نگاه کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋