2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سایت همسریابی همه ی ادماش داغونن وگرنه پسر خوب و دختر خوب رو تو این زمونه رو هوا میقاپن اصن به سایت همسریابی نمیرسه .تو ببین اینا چقدر داغونن و هیشکه باهاشون ازدواج نمیکنه که میخان از توی سایت خودشونو یجوری قالب کنن به بقیه.توروخدا گول نخور و ساده نباش تو این زمونه ای که علم انقدررر پیشرفت کرده جعل کردن هویت کسی اصلا اصلا اصلا کاری نداره.این ادم اصلا نرمال نیس

آشنا شدنت باهاش در کل اشتباه بوده

سایت همسریابی دیگه چیه

آدم باید همدمشو در دنیای واقعی پیدا کنه نه مجازی که هیچی به هیچیه

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

بعد برا اولین دیت گفت ک بریم ببرون گفت من مرخصی میگیرم بریم بیرون بعد بریم خونه من

خب مشخص شد دنبال چی هست اخه خودت فکر کن ازدواج اینجوری میشه اخه .... تو این سایت ها نرو همه دنبال صیغه یا چیز دیگه ن

اونم هیچی نگفت دیگه بعد چند ساعت دیدم شات از درخواستایی ک تو اون سایت ازدواج دخترا براش نوشتن فرستاد ...

بنطزم این آدم رو بلاک کن ،کسی که تو رو برای قرار اول بخواد بیاره خونه معلومه هدفش چیه و دنبال عشق و حال نه ازدواج

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بعد بهم گفت ببین من اگه دنبال رابطه بودم اینا حاظر و اماده هستن بدون چون و چرا میان فکردی دختر برام ...

خوب کاری کردی ریدی بهش

بعد بهم گفت همین الان شماره مادرتو بهم بده یا مادرم زنگ بزنه یا خودم زنگ بزنم صحبت کنم من باز اعتما ...

قرار گذاشتی هم جای شلوغ قرار بذاز به این آدم های مجازی اصلا اعتماد نیست

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

چون میخواد اعضای بدنت رو برداره و قاچاق کنه...ب هیچ وجه نرو خونش..این چ دکتری ک هنوز تورو ندیده از نزدیک میگه میام خواستگاری و هزاران چرای دیگه..

خیلی مراقب باشین دخترا

دکترا ی مایعی هم دارن جسد رو محو میکنه مثل اتفاقی ک برای غزاله و آرمان افتاد.بابای آرمان دکتر بود از این مایع استفاده کرد و جسد هیچوقت پیدا نشد..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ببین من کد نظام پزشکیشو زدم با همون کد یه دکتر زن اومد بالا هر چی بهش گفتم با این کد یه زن میاد بالا ...

خب هرکی تو بیمارستان باشه که پزشک نیست

رزیدنت ها تو یه اتاقی وسایلشون میذارن

احتمالا از تو جیب یه بدبختی همه این اطلاعات و کارت ماشینو کش رفته

یا شاید هم با یکی از این رزیدنت ها دوست شده گفته میخام مخ بزنم و اونم هم گذاشته با اطلاعاتش این کارا رو کنه

ای خاک تو سر من من دیگه چ قدر سادم ب قران

از هزار جا بلاکش کن . به خدا قسم اون سایتا فقط ادم مریضه توشه . قسمت بود من بیام این پیامتا ببینم . اصلا و به هیچ وجه سمت اون سایتا نرو . خدا کمکت کرده گولشا نخوردی . هیچ وقت به هیچ بهونه ای حتی تو ماشین چه برسه خونه طرف نشو . یکم درس بگیرید از اتفاقایی که برا بقیه میفته .

ای خاک تو سر من با این ک من از خودم مطمئن بودم که خونه خالی نمیرم چه خر شدم باور کردم دکتره

همین الان بلاکش کن فقط.
ببین چقدر حرفه ای که تمام مدراک رو اماده گذاشته بوده
خدایا سرم سوت کشید .... از دخترا چطور سو استفاده میکنن عوضیا