2777
2789
عنوان

دخترا چرا این سایت اکثرا دوس دارن سریع شوهر کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من به جایگاه رسیدم و تو همین سایت بهم گفتن وقت ازدواجته ۲۶سالمه

منم خاستگار زیاد داشتم ولی ایده آل من نبودن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم این تاثیر جامعس روی ما ک باعث شده شوهر کردن رو دستاورد مهمی ببینیم

باعث شده فکرکنن همه ادم با شوهر کردن کامل میشه در غیر این صورت ناقصه

این نگاه جامعه ک دختری ک ازدواج نکنه ی مشکلی داره یا ب قول معروف ترشیدس باعث میشه طرف اول از هرچیزی ب فکر ازدواج باشه بقیه چیزا ب چشمش نمیاد

من هرروزی که دارم درس می خونم خداروشکر می کنم بابت توانی که واسه درس خوندنو مستقل شدن بهم داده

با این قوانین جدید واقعا یا باید خیلی تو خانواده تحت فشار باشی یا خیلی ببخشید باید خل باشی که یه کاره بری شوهر کنی

کل بدنم جای کبودی و چنگ هس همه جا بدنم درد میکنه اونم سر این که رفتم دستشویی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

شرایط زندگی متفاوته یکی احساس تنهایی یکی نیاز یکی تحمل نکردن خانواده

به هر حال تحت هر شرایطی تصمیم ممکنه متفاوت باشه حتی اشتباه شما هرچقدرم به یه نفر مشاوره بدی نمیشه احساس درونی که داره و تغییر بدی چون نمیدونی اون چی میخاد چرا اینو میخاد حالا این واسه همه مسائله میتونه صدق کنه نه تنها ازدواج

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
دلت نسوزه کی تضمین میکنه زنی که شاغله خوشبخته یا کی تضمین میکنه زنی که شوهر داره خوشبخته؟اصن مگه خوش ...

منظورش اینه زود ازدواج نکنید و اول کمی مستقل بشین و تجربه کسب کنید تا انتخاب درست تری داشته باشین

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

یه تاپیک بود همه کاربرا میگفتن ۱۰،۱۵،۲۰ساله ازدواج کردن یعنی اکثرا۱۶،۱۷سالگی بعد اینجا یکی تاپیک بزنه شوهر میخوام مسخره میکنن😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.