2777
2789
عنوان

دخترا چرا این سایت اکثرا دوس دارن سریع شوهر کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 52 پست
هیچ کدوم ازاینایی که گفتین نمیتونه خلا های روحی ادمو پر کنه همه انسانها نیاز دارن از لحاظ روحی به شر ...

خب در شرایط درست چرا که نه چرا یا صفریم یا صد ! منظورم کلا ازدواج نکردن نبود که ، ازدواج حساب شده خیلیم عالیه و میتونه باعث ارتقای رشد شخصیتمون بشه

الان خواهر شما درجای درستی قرار گرفته

امیدوارم فرد مورد نظرشو هم پیدا کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=] اصن بحث من خوشبختی واون کیفیت ذهنی که شما میگین نیس بحث اینه چه چیزی میتونه اینده یه زن واس ...

چرا ما صفروصدیم اخه! منظور من اینه که بهتره بجای ازدواج تو سن کم و بدون درامد تو یه موقعیت درست با شغل ودرامدازدواج کنیم که بازیچه دست یه عده نشیم...

شما بالا شهری الان؟

تو روستا نیستم لااقل هرشهری مناطق خاصی داره که بی فرهنگی اونجا موج میزنه دزدی زیاده اعتیاد و هر شخصی که بیش ازحد فقیر بوده فراری بوده یا منازل اعتیاد به مناطقی اینجوری و دختراشون همه ۱۲ساله شوهر میدن و حتی کوچیک تر دوست پسر دارن

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

چرا ما صفروصدیم اخه! منظور من اینه که بهتره بجای ازدواج تو سن کم و بدون درامد تو یه موقعیت درست با ش ...

اینم درسته ولی خب بازم برمیگرده به شانس😂😂😂

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

خب در شرایط درست چرا که نه چرا یا صفریم یا صد ! منظورم کلا ازدواج نکردن نبود که ، ازدواج حساب شده خ ...

همون دیگ پس خیلی ربطی به مستقل بودن نداره نمیگم مهم نیست ها چون بهترین شوهرهم ممکن تغییر کنه اما بیشتر انتخاب فرد درست وازدواج صحیح مهمه ..اکثر ازدواج های الان ک ناموفق سنجیده و منطقی نیس بدون شناختی دوروز باهم عاشق معشوق میشن وازدواج میکنن اخرش میشه جدایی و یا عدم تفاهم .من خودمم شاغل نیستم موقع ازدواجمم نبودم سنمم کم بود اما بدلیل انتخاب درستم الان راضیم خداروشکر.درکل متوجه منظورتون شدم که پشتوانه و اینا هدفتون هست

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
تو روستا نیستم لااقل هرشهری مناطق خاصی داره که بی فرهنگی اونجا موج میزنه دزدی زیاده اعتیاد و هر شخصی ...

هر جایی خوب و بد داره شخصیت هم از کلام مشخص ادمایی ک تو روستا زندگی می کنند خیلی فرهنگشون بیشتر حداقل توهین نمی کنند

هر جایی خوب و بد داره شخصیت هم از کلام مشخص ادمایی ک تو روستا زندگی می کنند خیلی فرهنگشون بیشتر حداق ...

خانم چرا مقاومت میکنی آخه میگم منطقه تا منطقه ولی یه مناطق خیلی فقیر نشین هست وحشتناک رفتم از نزدیک دیدم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم