2777
2789
عنوان

دخترا چرا این سایت اکثرا دوس دارن سریع شوهر کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 52 پست
این سایت تعداد بسیار بسیار بالایی افغان داره، در رده بعد از فرهنگ های پاییننتاپیکا رو ببین، شپش، کتک ...

وای وای دقیقااااا

بعضی از تاپیکا خیلی سم هستن

بعضی خانما هم بد ترین نصیحت ها رو میکنن

بیشتر بچه مجردایی که اینجان به خاطر خاله زنک بازیشه وگرنه مجردایی دور من همه سرا تو درس و کاره

به خدا دخترای زیر شانزده سال حتی تو این سایتن خب این سایت به چه دردشون میخوره فقط تاپیک میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت نسوزه کی تضمین میکنه زنی که شاغله خوشبخته یا کی تضمین میکنه زنی که شوهر داره خوشبخته؟اصن مگه خوش ...

اصن بحث من خوشبختی واون کیفیت ذهنی که شما میگین نیس

بحث اینه چه چیزی میتونه اینده یه زن واسه ازدواج تضمین کنه؟ شغل و درامد و پرستیژ شوهرش ؟ خیر

ولی خودش چرا ، مدرکت ، شغلت، درامدت پسرمردم نیس که یه روز از خواب بیدار بشی بگی نمیخوامت.....

چون فکر میکنن شوهر کردن مسابقه س و نباید از همسن و سالاشون تو شوهر کردن و بچه پس انداختن کم بیارم و عقب بمونن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این سایت تعداد بسیار بسیار بالایی افغان داره، در رده بعد از فرهنگ های پایینن تاپیکا رو ببین، شپش، ک ...

چه باور کنی یا نکنی افغانی نیستن ایرانی ان

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

هیچ کدوم ازاینایی که گفتین نمیتونه خلا های روحی ادمو پر کنه همه انسانها نیاز دارن از لحاظ روحی به شریک وتجربه عشق ..قرار نیست چون بعضیا انتخاب درست نداشتن ربطش بدیم به شاغل نبودن و مدرک نداشتن .ابجیم ۲۳ سالشه هم شاغل هم کلی پس انداز داره هم تفریح بادوستاش ..اما میگ خسته شدم گاهی افسرده میشه خاستگارهم زیاد داره اما دنبال ادم درست حسابی هست

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شوهرت زدت؟

نه مجردم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دلت نسوزه کی تضمین میکنه زنی که شاغله خوشبخته یا کی تضمین میکنه زنی که شوهر داره خوشبخته؟اصن مگه خوش ...

نه خب چون بعدا اگه شوهره خواست زنه رو بندازه بره یا کتکش زد مهریه هم که دیگه کنسل اگه شاغله راه نجات داره

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

[QUOTE=] اصن بحث من خوشبختی واون کیفیت ذهنی که شما میگین نیس بحث اینه چه چیزی میتونه اینده یه زن واسه ازدواج ... [/QUOTE]

هیچ چیز تضمین کننده نیس

من ۶ تا خاله دارم یکی از خاله هام ازدواج کرد اونم تو سن ۱۲ سالگی کلی پول و پله زیر دستشه و خوشبخته

یکی از خاله ۳۳ سالشه شوهر نکرد و شاغل شد الان افسردگی و وسواس شدید گرفت

یکی از خاله هامم شوهر کرد در حسرت شاغل شدنه و پشیمونه

ببین هیچکس و هیچ چیز تضمین کننده انسان نیس

من خودم راه درس خوندن و شاغل شدنو در پیش گرفتم

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱