2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا دخترم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 46 پست
به نظرم با معلم صحبت کن به صورت کلی و بدون اشاره به کسی درباره شپش صحبت کنه . این که اینم یه حشره هس ...

نمیشه ب مامانا بگم ممکن بدتر لج کنن باهاش

بهشم گفتم ب خانمت میخاستی بگی اسم شپش نیار میمونه رو زبان بچه ها

خانمم از شانسم عزادار شوهر خواهرشون هستن

زشته الان بگم؟؟

شپش یک ماهه تموم میشه؟؟؟؟ خوب تا یکسال احتمال انتقال هستمگر اینکه سرش رو ماشین کرده باشی

واااا معلومه که میشه من ده روزه تموم کردم الآنم خیلی ماهه شاید نزدیک ۲ سال میگذره و هیچی نبود بعدش بستگی داره چطوری تمیز کنی یا بیخیال باشی بعدم من کلا به کلاسش نگفتم به مدیر اطلاع دادم و بعدم نامه پزشک متخصص مو بردم که سر بچم پاکه هیچکس هم متوجه نشدم تو کلاس شون جز معلم که ایشون هم خیلی باشخصیت بودن به کسی نگفتن

به دنبال وارستگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به معلمشون بگو برای بچه ها یه توضیحی راجب شپش بده خودش حلش کنه ناراحت نشو خودت هم جای یکی از مادرها بودی حساس میشدی احتمالا به بچت میگفتی نزدیکش نشن حالا اینا هم بچگی کردن مسخره بازی درآوردن

اصلا چه لزومی داره به بقیه بچه ها گفته بشه کافیه به والدین بگن تا درمانش کنن .همین

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نمیشه ب مامانا بگم ممکن بدتر لج کنن باهاشبهشم گفتم ب خانمت میخاستی بگی اسم شپش نیار میمونه رو زبان ...

با مامانا درگیر نشو ماجرا بالا میگیره . معلم به صورت کلی در کلاس بگه بهتره . حالا عزاداره بالاخره کار کلاسو که باید انجام بده یه وویس بذار درخواست کن بگو توی این شرایطتون نخواستم تماس بگیرم مزاحم بشم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن مطمعن نیستمشما بیا نگاه کن🙄🙄🙄🙄

ناراحت نشو عزیزم منظوری نداشتم

به دخترت یاد بده از حقش دفاع کنه و تاجایی که میتونی دخالت نکن یا دورادور حواست باشه

اگه متوجه شد تو کاراشو پیگیری میکنی همیشه منتظر تو میمونه

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

شپش یک ماهه تموم میشه؟؟؟؟ خوب تا یکسال احتمال انتقال هستمگر اینکه سرش رو ماشین کرده باشی

وا شما تجربه داشتی؟من خودم رفتم آرایشگاه مال خیلی وقت پیشه از اونجا گرفتم وقتی فهمیدم ه. روز سرمو سرکه میزدم تو حموم .کلا ی هفته بعدش سرم با موهای بلند پاک شد

امیدوارم واقعا مادر نباشید و روش تربیتیاتون این نباشه

بابا بچه ان

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
همه چی خوب بود تا اونجا که گفتید خودش بره به دوستش بگهاز این دخالت مستقیمتر باید بکنم بزرگترا که بگی ...

بله بچه ها به حرف بزرگترها اگر با خوشروئی بگیم خوب گوش میکنن بخصوص از یه نفر دیگر،از طرف دیگرم تو ذهنش میمونه بی کس نیس هر حرفی بزنه،دخترشونم خوشحال نیشن مادرشون بفکر هس و پشت و پناه داره

ناراحت نشو عزیزم منظوری نداشتمبه دخترت یاد بده از حقش دفاع کنه و تاجایی که میتونی دخالت نکن یا دوراد ...

اره دقیقا

همیشه بهش میگم ساکت باشی اذیت میکنن

الانم گفت جوابشونو دادم یادم نیست چی گفت.نمیشه دوباره ازش بپرسم

اره دقیقاهمیشه بهش میگم ساکت باشی اذیت میکننالانم گفت جوابشونو دادم یادم نیست چی گفت.نمیشه دوباره از ...

خانم گل نگفتی بچه ها چطور مطلع شدن دخترت شپش داشته؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
بچه ها از کجا فهمیدن دخترت شپش داشته؟

همینو بگو

جالب اینجاست قضییه اصلا مال الان نیست

بعد جالبتر اینجا بود ک دختر من اصلا شپش تو سرش نبود

تخم بودن..

حتی خانم بهش گفته سرت نمیخاره .؟.چون اصلا شپش ندیده بودن

دختر منم سرش هیچ نمیخارید..نمیدونم اون تخما چیکار میکردن 😓

خانمم بم گفت حضوری بیا .بیرون کلاس بام حرف زد.گفت کسی نفهمه

نمیدونم والا🥲🥲