2777
2789

کسی تجربه ای داره؟

توی ازمون استخدامیا کدوم بهتره؟

ب اسم اره میگن دانشگاه دولتی ولی واقعیت انگار همه میگن یکیه.اره؟

چیکار کنم؟بشینم برا ارشد بخونم؟ارزششو داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بستگی به رتبه دانشگاهی که قبول میشی داره مثلا به نسبت دانشگاه های دولتی برتر در دانشگاه ازاد علوم و تحقیقات - تهران مرکز - تهران شمال و ... از لحاظ علمی بهتر هستد

دوم که مهمتر خروجی پایان نامه ات هست چ ازاد چ دولتی اگه بتونی مقاله isi یا حداقل علمی پژوهشی داشته باشی در مصاحبه نتیجه بهتر دارد در واقع تخصص اون رشته ای که میخونی کسب کنی نه صرفا اکادمیک

یکی بستگی به رتبه دانشگاهی که قبول میشی داره مثلا به نسبت دانشگاه های دولتی برتر در دانشگاه ازاد علو ...

میگید ینی بیام تهران خابگاه؟

من تهران نیستم

کدوم دانشگاه برم؟ازاد تهران غرب خوبه؟

میگید ینی بیام تهران خابگاه؟ من تهران نیستم کدوم دانشگاه برم؟ازاد تهران غرب خوبه؟

نه صرفا دانشگاه های تهران برای انتخاب رتبه بندی دانشگاه ها را ببینید مثلا تبریز، شیراز، اصفهان، مشهد و ... دانشگاه با رتبه های خوبی داره اونی که نزدیکتر و براتون راحتتر انتخاب کنید بنا به رشته ای که میخونید

البته بعضی رشته ها داشتن کارشناسی و کارشناسی ارشدشون فرق خاصی نمیکند در استخدام و حقوق

بعضی رشته ها هم که اصلا بازار کار نداره