2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 186 پست
یک سال و نیم😁هر موقع لازم داشته باشم .حس کنم لباس ندارم .دیگه با فصل عوض میشه یا مراسم پیش میاد .یا ...

آهان من سه ماهه عقدم

از اولش راحت بودی؟

ما تو این مدت دو سه بار برام خرید کرده

ولی نمیدونم هر چند وقت یه بار معقوله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه دم ب دقیقه ک ادم خودشم لباس نمیخره تهش دیگه فصل به فصل حالا عیدی چیزی نبود

خب شاید خارج از فصل آدم دلش یه چیزی بخواد که حالا خیلیم ضروری نباشه. اونوقت چی؟

آهان من سه ماهه عقدماز اولش راحت بودی؟ما تو این مدت دو سه بار برام خرید کردهولی نمیدونم هر چند وقت ی ...

همین اول کار بزار روال زندگی کردنت دستش بیوفته بدونه زن خرج داره .نمیگم زیاده روی کن ولی کوتاهی نکن وقتی کوتاه بیای دیگه تا آخر باید کوتاه بیای

خب تو مگه قبلا ماهی چقدر لباس میگرفتی که الان میگی هرماه چند بار بگمبه نظرم هروقت احساس نیاز کردی بگ ...

من قبلا ماهی یکی دو دست میگرفتم😁

شوهرم به اندازه من ولخرج نیست

خب شاید خارج از فصل آدم دلش یه چیزی بخواد که حالا خیلیم ضروری نباشه. اونوقت چی؟

ببین تعادل بر قرار کن یه جوری رفتار نکن خودتو تیغ زن یا ولخرج نشون بدی

مدیریت کن اون چیزایی میخوای حالا برای فصل یا مناسبت اینا بخری

حالا گاهی یه تیکه باهم بیرون باشین یا از پولی بهت میده خب خودت بخر

الان تازه سه ماهه عقد کردیمخرید لباس و این چیزا رو دو سه بار رفتیمبه نظرت هر چند وقت یه بار معقوله؟م ...

خودمم عقدم اوناک از خداشون بود خرجم نکردن

و گفتم شاید حالا طرف خسیس بود چون من سنتی ازدواجمه وقتی ازش درخاست میکردم کلا زورشون میومد منم انقلاب ب پا کردم 😅

البته تایپیکم هست بخون

ولا پرو باش البته بستگی ب طرفت داره اگ طرفت شعور داشته باشه پول توجیبتم بده ک خوبه اگ نه ک ادم کلا نباید بگه اگ نداد پرو باش بگو لازم دارم بخر

همین اول کار بزار روال زندگی کردنت دستش بیوفته بدونه زن خرج داره .نمیگم زیاده روی کن ولی کوتاهی نکن ...

میشه تاپیک قبلم رو بخونی؟

الان خودش ازم خواسته بخاطر هزینه عروسی و وسایل خونه یه مقدار صرفه جویی کنیم تو هزینه ها. واقعا نمیدونم درخواست چیزی کردم یا پول خواستنم باید چطوری باشه

میشه راهنماییم کنی لطفا

خودمم عقدم اوناک از خداشون بود خرجم نکردن و گفتم شاید حالا طرف خسیس بود چون من سنتی ازدواجمه وقتی از ...

پول بهم میده ولی خب برای خرید و این چیزا نمیدونم هر چند وقت یه بار منطقیه بهش بگم

میشه تاپیک قبلمم بخونی