2777
2789
عنوان

یاد شب یلداییم افتادم گریم گرفت

630 بازدید | 45 پست

بابای مهربونم. اونجا برام افتخاری کسب کرد که هیچ کس نکرده بود ...خانواده همسرم من و خرید نبرده بودن خودشون رفتن گفتن چند روز دیگه میان بابام دید ناراحتم هممون برداشت سر تا پام همه چی خرید لباسای بیرون تو خونه طلا کیف و کفش و چادر و .....میوه جات و شیرینی جاتم شب قبل اونا بیان خرید کل خونرو تزئین کردن خانواده شوهرم تا رسیدن خدا وکیلی کم نزاشته بودن سرویس طلا و لباسای مختلف ختی لباس مجلی کفش یکی مجلسی یکی اسپرت و خارو بار خونه میوه های تزئین شده لوازم های ارایش که پدرمم خریده بود ...همه اومدن گفتن چرا شما خریدین بابام گفت رسممونه دخترمون بردیم خرید لباسا و وسایل شمارو تو خونه شوهر بپوشه لباسای ماخریدیم تو خونه ما تا دخترم تو خونه وظیفمه ولی خونه پر از لوازم و میوه اینا بود همشون تزئین شده انقدر قیافه گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گریه چرا ؟

دورو برن هم دخترا همینکارو کردن . شب یلداییهاشون پدر مادراشون خریدن . اما استوری گذاشتن که خانواده شوهر و شوهرم دستتون درد نکنه 😑

فقط میخواستن کل فامیل بگن برای فلانی شوهراش کم نذاشته .

در حالی که همش با پول بابای دخترا بود

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه پدر خوبی دارین قدرشو بدون. پدر من نمیدونه من چند سالمه و رابطم با همسرم خوبه بده..زندگیم چه مدلیه ...

پدرم دقیقا شب عروسیم فوت کرد و از اون زمان من بدترین روزارو تجربه کردم 😥عزیزم

چه پدر خوبی دارین قدرشو بدون. پدر من نمیدونه من چند سالمه و رابطم با همسرم خوبه بده..زندگیم چه مدلیه ...

نمیخوام تو تاپیک اسی

بهش حس بد یا انرژی منفی بدم

ولی بابای من برعکس باعث بدبختی آدم میشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

گریه چون اخرین خاطره ای که از بابام دارم فوت شد

روحش شاد باشه ان شالله . امسال هم به نیت پدرت یه کادویی چیزی بده به کسی که تازه عردسه و یلدایی اینا نداره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .