2777
2789
عنوان

من به عنوان دختر بیست و پنج ساله مجردیعنی حق ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین من!!! از سرکارم تعطیل شدم بعد یه کاری داشتم بیرون بودم.پدرم تماس گرفت کارم داشت بعد که پرسید کجایی منم گفتم بیرون،اینجوری بهم میگه ها...بیرون؟بیرون چرا تو بیرونی برو خونه!!!

منم گفتم کار دارم دیگه...

اصلا نمیشه درکشون کرد

بعد حتی مامانمم همینطوره.سر ظهر پیش دوستام بودم مامانم زنگ میزنه بیا خونه دیگه بیا خونه😐

حالا جالبه مثل تو ماهی یکبار یا نهایت دوبار جایی برم...

وای دقیقاااااا من حتی خوابگاه هم راحت تر بودمبدیش اینه میبینه چقد خودم عذابم باز اینجوری میکنه

بعضی خانواده های ایرانی نمیدونم چشونه جدی مورد بوده مامانه سر رنگ مو و رنگ لاک ناخن و ابرو برداشتن ام به دختر ۲۰ خورده ای سالش گیر میداده

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

تو به اداهای مادرت چیکار داریکار خودتو بکنهر جا دلت میخواد برو ادای سکته کردن هم در اورد اهمیت نده

میشه منو راهنمایی کنی🥲🙏🏼

مامانم همش مقایسه با دختر خالم که ازدواج کرده

به چیز کوچیکو بزرگ میکنه دیگه بگی گوه خوردم حتی ول نمیکنه بدتر داد میزنه

نمیدونم واقعا چه کاری درسته 💔

اون روز امتحان داشتم موقع استراحت گفتم دماغ عمل کنم اونم گفت ما پول نداریم منم گفتم میرم سرکار

دیگه شروع کرد ولی نمیکرد 🤦🏼♀️

امتحانم داشتم گفتم تروخدا بس کن ، یدفعه گفت دخترخالت همسن توعه حاملس ولی تو چی اینارو پیش بابام میگفت

منم عصبی شدم زدم رو دستش

حتی تو سر خودمم زدم

از بس حرص میخورم قفسه سینم درد میگیره🥲💔

رنگ مو که خیلی بده موها خراب میشه منم راضی نیستم بچم رنگ کنه

😐😐عزیزم اگه بده خودش میرسه بهش

از یک سنی به بعد مگه میشه آدم مالک جسم و مو ناخن خودش نباشه برا اینم باید تصمیم بگیرن ؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

میشه منو راهنمایی کنی🥲🙏🏼مامانم همش مقایسه با دختر خالم که ازدواج کرده به چیز کوچیکو بزرگ میکنه دی ...

ی متن هست میگه

من کتاب میخواندم

از سیاست میدانستم

فلسفه را درک میکردم

جامعه را میشناختیم

تاریخ را تزریق میکردم

کار میکردم

اما مادرم شکم زن همسایه را تحسین میکرد

اینو تو اینستا دیدم

خیلیا موفقیت رو فقط توی ازدواج میبینن بسکه کوته بین هستن

😐😐عزیزم اگه بده خودش میرسه بهشاز یک سنی به بعد مگه میشه آدم مالک جسم و مو ناخن خودش نباشه برا اینم ...

مو نمیمونه خب سر کچل بهش بشهه حیفه خب

نصف موهام ریخت با دکلره پشیمونم اما چه فایده

حداقل سن کم شروع نکنه بالا ۲۵ رنگ کنه

میشه منو راهنمایی کنی🥲🙏🏼مامانم همش مقایسه با دختر خالم که ازدواج کرده به چیز کوچیکو بزرگ میکنه دی ...

بذار انقد حرف بزنه سرش درد بگیره

چرا خودتو عذاب میدی

یه کلمه هم جوابشو نده

کاریم میخوای بکنی بکن، برو سر کار پولتو جمع کن، لازم نیست بگی برا چی میخوای که

بعدم تو تا جایی که یادمه سنت کمه

ولش کن اصن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پدر و مادرهای سمی !!! ببخشید این واژه رو به کار بردم اما واقعیت همینه. اما تو اصلا نباید دل به دلش بدی. با احترام باهاش رفتار کن اما کار خودتو بکن.

همین مادر اگر فردا تو بهش بگی چرا نزاشتی میگه خودت میخواستی میرفتی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
ی متن هست میگه من کتاب میخواندم از سیاست میدانستم فلسفه را درک میکردم جامعه را میشناختیم تاریخ را تز ...

دقیقا همینه من درسم عالی بود یعنی شاگرد اول بودم

ولی چون اون ازدواج کرده بود میومد تو اتاق میگفت تو ترشیدی درس بدردت نمیخوره

مو نمیمونه خب سر کچل بهش بشهه حیفه خبنصف موهام ریخت با دکلره پشیمونم اما چه فایدهحداقل سن کم شروع نک ...

همونو میگم منم گفتم دختر بیستو خورده ای ساله منظورم همونه

بعدم لپ کلام اینه که آقا آدم باید از خودش اراده داشته باشه خیلی حس بدیه تو این سن یکی بخواد کنترل کنه واگرنع فرمایشات شما درسته