2777
2789
عنوان

آدم حالش بد میشه واقعا از جنس مذکر

182 بازدید | 21 پست

چرا خیانت میکنن مردا نمیخواییش و هوسبازی چرا رن میگیری؟؟؟؟؟؟چشونه چ خبره هر تاپیکی میرم همه از زندگیشون ناراضی آن حتی اونا ک با عشق ازدواج کردن یکی شوهرش کتکش زده یکی خیانت کرده یکی شوهرش براش کادو نمیگیره و براش ارزش قائل نیس یکی برا دوس دخترش رز هلندی میخره برا زنش گل داوودی بکی زنش حاملس بهش میگه سیاه شدی زشت شدی سمتت نمیام دیگه.....ریدم تو ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااا منم متنفرم از همشون مامان من معلمه اون روز مادر دانش اموزشش بهش پیام داد که میشه بچمو تا خونمون راهی کنی شرمندتم و با شوهرم دعوام شده نمیتونم بیام

بعد عکس صورتشو برای مامانم فرستاده بود صورتش پراز خووون و خونریزی گفت زده توی رحمم اومدم دکتر

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

پیامد زندگی کردن به سبک نوین ،

ینی چی الان؟شماها خیانت میکنید تا ی خوشگلتر میبینید آب از دهنتون آویزون میشه شما ظاهر پرستید.

نمیگی زنم از منننننن حاملس پس اگه چهرش کدر و تیره شده پف داره ب خاطر بچه ی منهههه ولی با بی رحمی بهش میگید دوس ندارم با این چهرت بیام سمتتت کل تاپیکا شده همین کاش یکم گردن بگیر بودید لا اقل

اینجا همه چیو میندازن گردن مرد خوب بابا ببینید خودتونم کجا کم گذاشتین و چیکار کردین که تهش شده این

اون زنی ک حاملس پوستش تیره شده و صورتش پف داره چ تقصیری داره ک شوهرش بهش میگه دیگه سمتت نمیام؟؟؟اون خانمی ک با عشق ازدواج کردن بعد یه سال بهش میگه دلمو زدی اون خانوم چ تقصیری داشته؟؟؟؟

من خودم دخترم

اخلاق های بدم بخاطر کتک ها اعتیاد و بی محلی وسواس فکری شکاک بودن های پدرم هست

بشدت خسیس هست برای عمم هزار جور کفش و پالتو میخوره اما تا الان هزار تومن پول تو جیبی ب من نداده

بدون قضاوت از من با همچین مشکلاتی چه توقع و انتظاری میشه داشت که پسر مردم هم بوس و ناز کنم و صبور باشم و تحمل کنم؟؟؟

به پسر مردم کار ندارم

اما پدر خودم زندگیمو سیاه کرد

مرد های قدیم هم گه خاصی نبودن

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹