2777
2789
عنوان

کمککک آنفولانزا

286 بازدید | 26 پست

سلام من یه هفته درگیر این مریضیم دیگه دارم دیوونه میشم همش تب و لرز بی خوابی بی حالی گلوم التهاب شدید داره تا الان چندین بار دکتر رفتم بی فایده توروخدا کسی تجربه ای نداره چی استفاده کنم خوب شم یا اینکه چند روز طول میکشه تا بهتر شم دیگه روانی شدم

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برای التهاب گلو یه شربت دیفن هیدرامین کامپاند بگیر و یه آمپول دگزامتازون خالی کن توش .و روزی ۳ بار باهاش قرقره کن و بنداز بیرون از دهنت. نخوری ها ! درجا التهاب و درد گلوت میخوابه

به داروخانه بگو میخوام این دوتارو برای گلو درد ترکیب کنم

باید دوره اش طی بشه. اب زیاد بخور که ویروس از بدنت خارج بشه. دمنوش زیاد بخور. تو چاییت زنجبیل بریز، ...

بخدا دیگه دارم دیوونه میشم هر راهی بگید رفتم یعنی خیلی بده از کرونا بدتر

منم مث شما. یه هفته اس گرفتم. دیشب دوباره رفتم دکتر گفت باید تحمل کنی تا دوره اش طی بشه. فقط مسکن و تقویتی و سرم برام نوشت. گفتم چرک خشک کن لازم نیست گفت نه چون اصلا سرفه هات خلط دار نیست. ده پونزده روزم طول میکشه خوب بشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بخدا دیگه دارم دیوونه میشم هر راهی بگید رفتم یعنی خیلی بده از کرونا بدتر

اره بدتره دوره اش هم طولانی تره. یک ماه درگیری همین طوری. تنها راه حلشم سیستم ایمنیتو قوی کنی. مایعات فراوان بخور که هی بری دسشویی.

از دم نوش گیاهی استفاده کن مخصوصاً بابونه دم کن با نبات برای عفونت بدنت خیلی خوب

میگم الان تب دارم چون گرمیه برای تبم بد نیست؟

سلام برای التهاب گلو یه شربت دیفن هیدرامین کامپاند بگیر و یه آمپول دگزامتازون خالی کن توش .و روزی ۳ ...

مرسی حتما امروز میگیرم امتحان میکنم🙏

منم مث شما. یه هفته اس گرفتم. دیشب دوباره رفتم دکتر گفت باید تحمل کنی تا دوره اش طی بشه. فقط مسکن ...

بخدا من تا دلت بخوادآمپول وآنتی بیوتیک استفاده کردم ولی همش بی فایده

[QUOTE=404044196]اره بدتره دوره اش هم طولانی تره. یک ماه درگیری همین طوری. تنها راه حلشم سیستم ایمنیتو قوی کنی. مایعا ...[/QUOTE آره همش آب میخورمو مایعات

نه خیلیم خوب برای تبت خودت سیب بخر مثل کامپوت درست کن آبش بخوردعای نور بخوان روی به قاشق آب بخور تبت ...

مرسی عزیزم حتما اینم امتحان میکنم