2777
2789
عنوان

خواهرم مداام با شوهرش دعوا میکنه که چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله که حق داره. تو ازدواج کردی؟ اگر ازدواج کردی که باید بهتر بدونی زخم زبون دخالت خانواده شوهر چقدر اذیت کننده و عذاب اوره. اگر هم ازدواج نکردی پس نمی دونی. خواهرت حقیقتا حق داره

الان بنظرت قطع ارتباطش و کینه گرفتنش بحقه؟

قطع ارتباط و کینه گرفتن خیلی واکنش زیادیه که من بخاطر هورمونا و احساساتش میدونم شوهرش باید کمک کنه از این دوران بگذره ولی اینکه ناراحت باشه کاملا طبیعی و بحقه

ارزو های بزرگ ، 

چرا با یه مشت عقب افتاده بیشعور و نفهم آشتی کنه دلیل بده قانعم کن فقط

به این فکر کن دختر اولی خواهرت میدونی چه احساسی میگیره اینا دهن گشادشون رو باز میکنن هرچی میخوان میگن یا برات مهم نیست؟

واقعا اون بچه از ناشکری اونا رفته

من خودم پیرم کردن ولی اینا چون قبلش خوب بودن الان میگم حیفه کینه نگیر

ناراحتی کاملا طبیعیه حق داره کینه بگیره اگه خانواده همسرش از این خانواده های عقب افتاده و پسر دوستن که هیچی بزاره پای بی سوادیشون و ارتباطش مثل قبل نباشه خیلی کمتر و قهر و توصیه نمیکنم به زندگیش آسیب میزنه همسرش نمیفهمه که خواهرتون چه ضربه ای خورده و مقصر میشه خواهرت

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
چرا با یه مشت عقب افتاده بیشعور و نفهم آشتی کنه دلیل بده قانعم کن فقط به این فکر کن دختر اولی خواهرت ...

من بهش میگم چون قبلش خیلی خوب بودن حیفه رابطشون خراب شه و اینکه برای خودشونم دختر دوست ندارن دیدم که میگم نه فقط برای عروس کلا بیشعورن

من بهش میگم چون قبلش خیلی خوب بودن حیفه رابطشون خراب شه و اینکه برای خودشونم دختر دوست ندارن دیدم که ...

ول کن تورو خدا چه رابطه خوبی اینا ادم بودن میومدن به خواهرت تبریک میگفتن و خرید سیسمونی میکردن نه مثل حیوون دل زن حامله زو بشکنن مراقب اون بچه خواهر اولی هم باشید از دست این نفهما