شوهرمم شغلش آزاده و چند وقته ک کارش افتضاح شده نه پول آنچنانی اومده تو حسابش نه چیزی ب نامش شده پس چرا اینجوری شد؟ ۴ نفریم قبلا میشد ۲ تومن خرید کنیم الان ۱و۴۰۰ خیلی محسوسه خدا نگذره ازشون
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما بهمون نه سهام عدالت نه یارانه نه کالا برگ هیچ کدام
تعلق نمیگیره
بطور بسیار عجیبی سه روز پیش یک پیام برام من اومد
مبلغ چهار میلیون بهمون کالا برگ تعلق گرفت
از هر کی هم میپرسم دلیلش چی بود هیچ کس مطلع نیست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برای یکی بنده خدا. مجبور میشه ماشینش میفروشه بعد حتی یارانه شون قطع کردن. رفته پیگیر شده گفتن حسابت ایقد پول اومده. 🤦🏻♀️گفته بابا از نداری ماشینم فروختم. شما کالا برگ ک هیچ حتی یارانه قطع کردین.