2777
2789

من خیلییی با این دوستم خوبم یعنی بهترین دوستمه بعد من میدونستم این پسر ک الان باهاش قبلا زن داشته یعنی بهم گفت طلاقش داده چند تا فیلمم از زنش فرستاد گفت زنش دیونه بوده و یه دختر داره زنش دخترش میزنه و نمیدونم از این حرفا منم تاکید کردم مطمینی ظلاق داده چون میدونس من گیر میدم بهش گفت اره طلاق داده منتظر من درسم تموم شه بعد بیاد همش این مدتم یا یکی از نزدیکا دختر فوت میکرد یا پسر همش میشد بهونه واسه جلو نیومدن من تازه فهمیدم مرد اصلا زنش طلاق نداده منتظر زنش درخواست طلاق بده ک مهریه نده💔

دلم میخواد با دوستم کات کنم این دومین دوست صمیمیم ک دارم از دست میدم🥲💔دلداریم بدین تو شوکم🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه چقدر ذات ادم میتونه کثیف باشه 😑😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خدا سر عقل بيارتش. شما هم اگه ميتوني كمكش كن از اين منجلاب بيرون بياد

من خیلی گفتم بهش گفت تو این مدت پسر مثلا ویس و چیز از زنش فرستاده ک همش در حال دعوا و فحشن یا سر خونی دخترش نمیدونم خدا عالم

الان خانواده دوستت خبر دارن؟

ینی فکر میکنه با اون خوشبخت میشه؟

مگه چند سالشه دوستت شرایطش چیه که راضیه به این ازدواج

به نظرم کمکش کن کات کنه

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M