2777
2789
عنوان

چه روزای دلگیریه 🫠⛈️

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابااونروزبهش میگم من اگه شاغل بشم پس اندازمیکنم شایدتوخریدن خونه وماشین باهات شریک بشم اما حقوق ...

بابای منم همین حرف رو میگف وقتی مامانم کار کرد دیگه یه قرون برای لباس و اینا بهش نداد 🫠

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

جوونه ک بنده خدا بخاطر فشار کار بی ذوق شده شما صبوری کن

وضعیتش نسبت به خیلی ازجوونا خیلییییی بهتره

بهش حق میدم ولی انگار زیادی دارم حق میدم که سوء استفاده میکنه

نه بابااونروزبهش میگم من اگه شاغل بشم پس اندازمیکنم شایدتوخریدن خونه وماشین باهات شریک بشم اما حقوق ...

یا خدا چهحسابگر هس

حالا شوهر من یه کارت بهم داده ماهی حداقل ۲,تومن توش میریزه

بابت اصلاح آرایشگاه و خرید خوراکی برای بچه ها

من دو تا بچه مدرسه ای دارم

حالا با پول خودش براشون میرهخریدخوراکی مدرسه

از پول عیدی یا هر پولی هم بدستم بیاد برام تو بورس طلا سهم خریده میگه بزار زیاد شه طلا بخری

امیدوارم که درست بشه چون شدیداتحت فشارم

درست نمیشه باید درست کنی فردا کلی بیماری روحی میگیری همین آقا فردا میگه به خودت نمیرسی و هزار تا چیز دیگه خودت درست کن آخرش چیه میخوای تا آخر عمرت حسرت بخوری چون نمیخوای تو زندگیت تنش پیش بیاد از من گفتن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
مگه زندگی فقط واسه اونه که اون تعیین کنه چی خوبه چی بد کی خرج کنین کی نه جوونیت داره میره دختر مگه ه ...

فعلاتوعقدیم بس که این واون رومغزش میرن فکرمیکنه بیشترهزینه هام باخانوادمه

اونام درحدتوان کمک میکنن بهم ولی نمیکشه بیشترازین دیگه

واسه همین باورت میشه حتی روم نمیشه بعضی چیزای پیش پاافتاده روبخوام ازش دیگه

یا خدا چهحسابگر هس حالا شوهر من یه کارت بهم داده ماهی حداقل ۲,تومن توش میریزه بابت اصلاح آرایشگاه و ...

خوشبخت وعاقبت بخیر باشین عزیزم

انشالله دست به خاک میزنه طلا بشه شوهرت

یچی بگم قبلنا سرنماز انقد دعاش میکردم میگفتم انشالله واسه هرچی که زحمت میکشه چندبرابرشو دریافت کنه

خدایاحواست بهش باشه کلی دعاش میکردم

ماه هاست که یادم رفته اصلا دست ودلم نمیره که دعاش کنم🫠

درست نمیشه باید درست کنی فردا کلی بیماری روحی میگیری همین آقا فردا میگه به خودت نمیرسی و هزار تا چیز ...

درست میگی ولی یه سری چیزا ذاتا باید توی وجود آدم باشه.من کم کم دارم بهش یادمیدم که وظایفش چیه باانجام دادن چه کاری من خوشحال میشم

ولی روحیه حمایتگر و ساپورتیو یک مرد باید در ذات اون آدم باشه

فعلاتوعقدیم بس که این واون رومغزش میرن فکرمیکنه بیشترهزینه هام باخانوادمهاونام درحدتوان کمک میکنن به ...

اشتباه میکنی ازش بخواه مردا خیلی زود عادت میکنن بعد پول گرفتن ازشون سخت میشه الان که تو عقدی در یه حدی ازش بخواه نه اینکه کلا چیزی درخواست نکنی بعد ازدواج کلی خرج هست نمیتونی از خانوادت بگیری وقتی مشکل مالی نداری دلیل نداره از نیاز های اولیه ت بزنی نمیگم خرج الکی بتراش یا اذیتش کن چون واقعا شرایط اقتصادی هم و دارن زحمت میکشن ولی انقدر کم توقع بودن هم به زندگیت آسیب میزنه

درست میگی ولی یه سری چیزا ذاتا باید توی وجود آدم باشه.من کم کم دارم بهش یادمیدم که وظایفش چیه باانجا ...

درسته ولی حالا که نیست تو نباید کوتاه بیای و عمرت و تو حسرت بگذرونی وقتی خرج نکنی فک میکنه حتما خرجی نبوده یا حالا ده سال بعد بخواد یه تشکر ازت بکنه که حمایتش کردی ولی عمر و اعصاب تو که دیگه برنمیگرده تو باید حالت خوب باشه تا بتونی زندگیت و سرزنده نگه داری حالا من از همسرت شناخت ندارم شاید ببینه که تو داری خانومی میکنی و باهاش راه میای ولی اگه اینم باشه خوشحالی و حال خوب خودتم مهمه نه فقط رضایت همسرت

درست میگی ولی یه سری چیزا ذاتا باید توی وجود آدم باشه.من کم کم دارم بهش یادمیدم که وظایفش چیه باانجا ...

بهترینا پیش روت عزیزم ❤️